peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52964 Jäsentä
152190 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Hybridilaajakaistan toimivuusUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎04-12-2018
Kirjoituksia: 1
1/2

Hybridilaajakaistan toimivuus

Hybridilaajakaistan todellinen toimivuus^

 

Älkää uskoko Telian shillejä, jotka täällä kehuvat liittymää. Samaa *******aa kuin aina ennenkin. Telia toimittaa!

0 tykkäystä
1 vastaus
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎12-10-2018
Kirjoituksia: 49
2/2

Vs: Hybridilaajakaistan toimivuus

Morjesta @Telia_Raknet ja Tervetuloa Yhteisöön!  Nopeus ei päätä huimaa omastanikaan mielestä. Millä tavalla teit tuon kyseisen testin? Osa netin kautta tehtävistä testeistä eivät osaa näyttää Hybridin kautta toimivaa 4G -osuutta. Tässä tapauksessa Speedtest ei ota huomioon sitä mobiiliverkon kautta toimivaa nettiä vaan antaa tulokseksi pelkän kiinteän netin nopeuden.

 

Pystyisitkö tekemään testin Speedtest -sovelluksen kautta? Tähän on kaksi erilaista tapaa: Voit ladata Speedtest -sovelluksen puhelimeen, yhdistää puhelimen langattomaan verkkoon ja tehdä nopeustestin. Toinen tapa on ladata samainen sovellus tietokoneelle ja tehdä testi sitä kautta. Löytyy esimerkiksi Microsoft Kaupasta tämän linkin kautta. Tällöin saat tulokseksi oikean nopeuden joka ottaa huomioon molemmat tekniikat (DSL sekä 4G). 

 

Minkälaisen tuloksen saat tällä tavalla?

0 tykkäystä