Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62393
Kirjoituksia 170466

HybridilaajakaistastaHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎06-05-2020
Kirjoituksia: 1
1/2

Hybridilaajakaistasta

Router fast 5370 air.

Eilen sain paketin ja asensin, nyt käytössä mobiili, 11.5 kytkevät kuparin, tähänmennessä 24h. pätkäissyt netin useitakertoja, miksi ?

 

Varsinkin kun menee Googlen Crome selaimella Viaplay palveluun, katkaisee jokakerta. pitää aina käynnistää routteri uudestaa, muuten ei netti palaa.

 

Noin (operaattori näkee lokista). 2-3 h. välein katkaisee yhteyden ja aina bootti... ei vaikuta siltä että pidän paketin, jos ei apua löydy, palautan paketin.

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted
Konkari
Rekisteröitynyt: ‎14-12-2015
Kirjoituksia: 628
2/2

Vs: Hybridilaajakaistasta

Telia Router Fast 5370 Air pätkii yhteyttä vanhalla laiteohjelmistolla, eikä se osaa päivittää laiteohjelmistoa muutoin kuin kiinteän yhteyden kautta.

 

Jos naapurillasi tai tuttavallasi on Telian ADSL tai kenen tahansa operaattorin VDSL2-liittymä, käytä modeemiasi siellä kylässä. ADSL ja VDSL2 ovat pisteestä pisteeseen yhteyksiä, joten älkää kytkekö kahta modeemia puhelinlinjalle samanaikaisesti, mikäli naapurilla/tuttavalla on useampia puhelinpistorasioita.

 

Mikäli et voi käyttää toista ASDL/VDSL2-liittymää, mutta sinulla lojuu kaapin pohjalla vanha UMTS- tai LTE-modeemi, voit toki käyttää hybridiliittymäsi sim-korttia tavallisessa modeemissa 11.5. odottaessasi.

 

Jos mikään näistä ei onnistu, kannattaa jäädä odottamaan kiinteän yhteyden kytkentää.

0 tykkäystä