Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64340
Kirjoituksia 175013

Hybridireititin tarvitsee jatkuvasti käynnistää uudelleenHighlighted

Hybridireititin tarvitsee jatkuvasti käynnistää uudelleen

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

Hybridireititin tarvitsee jatkuvasti käynnistää uudelleen

1/4

Sain juuri Telia hybridireitittimen, ja kaapeliyhteyttä ei ole vielä kytketty. Kun otin reitittimen käyttöön, se toimi hetken ongelmitta, sen jälkeen verkkoyhteys katkesi. Tietokone on siis reittittimessä kiinni kaapelilla, mutta mikään muu laite ei myöskään saanut yhteyttä internetiin langattomasta verkosta. Menin reitittimen hallintapaneeliin ja käynnistin laitteen uudelleen Maintenance-osiosta, jonka jälkeen yhteys toimi. Taas kun tänä aamuna käynnistin koneen, ei yhteys toiminut kuin vasta reitittimen reboottauksen jälkeen. Millä tämän saisi toimimaan ilman jatkuvaa uudelleenkäynnistelyä?

0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted

Konkari
Viestejä 692 kpl

2/4

Hybridimodeemi ei toimi oikein ilman kiinteää yhteyttä.

 

Jos haluat ottaa hybridin mobiilipuolen käyttöön ennen kiinteän yhteyden asennusta, laita sim-kortti asennuksen ajaksi tavalliseen mobiilireitittimeen tai puhelimeen.

Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

3/4

Käsitin, että hybridireititin olisi käyttökelpoinen asennusta odotellessa, mutta täytyy kai sitten pärjätä mobiilinetillä, kunnes saan kaapeliyhteyden. 😕

0 tykkäystä
Highlighted

Herrasmies
Herrasmies
Viestejä 2 068 kpl

4/4

Mobiiliverkon "kaatuminen" loppuu vasta kun tuo kiinteä yhteys on asennettu.

Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.