Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63836
Kirjoituksia 173846

Hybridiyhteydessä ongelmia?Highlighted

Hybridiyhteydessä ongelmia?

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Hybridiyhteydessä ongelmia?

1/2

Hybridiyhteys ( Routerina Sagemcom Hybrid Router Fast 5370 Air ) toimii puhelinlankaa pitkin kohtalaisesti, vaikka nopeus on varsin vaatimaton, alle 8 mb.

LTE-yhteys ei Telian kortilla toimi lainkaan. Kysyisinkin, toimiiko toisen operaattorin kortti Telian ADSL linjan kanssa?

Olen harkitsemassa Telian Hybridistä luopumista, koska kun irroitan kyseisen routerin puhelin-linjasta ja laitan DNA:n sim-kortin routeriin, vauhti kohoaa oitis n. 40mb:n tasolle.

Ilmeisesti routeri kuitenkin "hylkii" kilpailijan korttia, koska parin-kolmen tunnin kuluttua yhteys katkeaa ja palaa taas muutaman tunnin kuluttua.

Löytyyköhän routerista joku asetus, jolla kalliin routerin saisi toimimaan myös DNA:n kortilla?

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Telialainen
Viestejä 406 kpl

2/2

Tervetuloa Yhteisöön @Jukite Hymiö Onnellinen

 

Hybridiä et pysty hyödyntämään toisen operaattorin liittymällä. Tämä toimii vain meidän kiinteän ja 4G:n kanssa.

 

Avaatko vielä hieman että eikö meidän 4G-liittymä toimii ollenkaan siinä vai onko se niin hidas että siitä ei saa hyötyä?

 

Se että miksi reititin katkaisee DNA:n kortilla yhteyden en osaa sanoa, mutta laitetta ei ole suunniteltu toimimaan kun meidän liittymien kanssa.

Mikäli hybridistä päätät luopua, niin tulee reititin palauttaa meille. 

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.