Inteno dg301 päällä olevat valot.

  • 11 December 2014
  • 7 kommenttia
  • 48 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Moi

Mulla on adsl-liittymä ja tossa intenossa palaa välillä punaisena status- ja internetvalot. Ne on ruvennu palaa noin kuukausi sitten. Mikähän mahtaa olla syy ja mitä vaikutusta sillä on?

7 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16
Netti ja/tai Viihde toimii ihan normaalisti?

- Ongelmana saattaisi olla oletusyhdyskäytävässä, tai no siitä että Intenon ohjelmistossa oikeastaan virhe. Ilman oletusyhdyskäytävää internet yhteys ei toimisi.

- Vaikutusta? Ei ole jos yhteytesi toimii normaalisit... Typerä punainen valo vain.

-> Korjaus? Intenon hallintapaneelista: Toolbox -> DHCP Operation -> Disconnet Internet Connection ja sitten Connect... Nyt pitäisi taas olla vähän aikaa normaalisti.
Kiitos.

Nyt skulaa 🙂
Moi sameliini,

Nuo ajoittain punaisena palavat valot on yleisempi vika, joka meillä on korjauksessa. Jos netti toimii, niin punaisista valoista ei tarvitse huolestua.

Inteno modeemissa on ajoittaista nettiyhteyden katkeilua ja punaisia valoja. Onko Inteno modeemiin saatavilla jo päivitystä firmwareen? Vai tuleeko Soneran puolelta jokin päivitys?

Päivitys tulee Soneralta aikanaan... se on "työn alla"... muistakseni jo viime kesällä "ehkä" tulisi jakeluun... Ei sitä oikeasti kannata odotella, kyllä se seiltä tulee "ehkä" kuukauden tai vuoden päästä. -> Rauhallista odottelua ja toivottavasti ei katkeile netti.

 

Oletko testannut toisella modeemilla, toimiiko paremmin? Eli oletko varma että ongelma Intenossa vai linjoissa?

Nyt ei ole valitettavasti toista modeemia käytettävissä.

Olen muuten jäävi kommentoimaan tähän ketjuun tulevaisuudessa koska hankkisin uuden modeemin, eli vaikka Soneralta tulisikin korjaus Intenon rikkinäiseen firmwareen en pysty sitä testaamaan. Toivon että ne kenellä vielä on kyseinen modeemin käytössä pystyy varmistamaan että  Soneralta tullut korjaus fiksasi ongelman.

Vastaa