Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 60355
Kirjoituksia 166135

Katkos ADSL yhteydessäHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎31-07-2013
Kirjoituksia: 3
1/2

Katkos ADSL yhteydessä

Nyt on taas ADSL-yhteydessä vikaa. ADSL-linja on kunnossa mutta data ei vaan liiku mihinkään suuntaan.

Tämä on jo ainakin kolmas tai neljäs kerta tämän vuoden sisään. Kiinteälle kaistalle ihan liian suuri häiriötiheys! Langattomissa mokkula ym. yhteyksissä voisin vielä ymmärtää tällaiset satunnaiset häiriöt, mutta kiinteän kaistan pitäisi kyllä toimia luotettavasti ilman ylimääräisiä häiriötilanteita.

Sen nyt vielä ymmärtäisi, että joskus sattuisi yksittäinen ongelma, esim. joku kaivaisi kaapelit poikki, mutta että monta kertaa vuodessa sattuu niin ei se ole enään hyväksyttävissä rajoissa.

Onko tähän asiaan nyt tulossa mitään parannusta, koska tilanne on kestänyt jo 1,5 vuotta että näitä katkoksia esiintyy. Ennen sitä en muista tapahtuneen vastaavaa.

Tällä kertaa vianrajausautomaatti löysi jotain vikaa ja teki vikailmoituksen, edellisillä kerroilla se ei ole löytänyt vikaa vaan kertonut yhteyden toimivan normaalisti ja sitten uhkaillut asentajan käyntimaksulla jos vika on omissa laitteissa.
0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted
Vanhan Palstan telialainen
Vanhan Palstan telialainen
Rekisteröitynyt: ‎16-05-2014
Kirjoituksia: 312
2/2

Re: Katkos ADSL yhteydessä

Hei Kahujarvi,

Hyvä, että sait vianrajausautomaatin kautta tehtyä ilmoituksen meille. Kyseessä näytti olevan suunniteltu huoltotyö, joka nyt jo on valmistunut. Toivotaan, että tämän huoltotyön myötä häiriöt poistuvat! Vikatilanteissa on aina erittäin tärkeää tehdä meille vikailmoitus, jotta saamme vianselvityksen mahdollisimman pikaisesti käyntiin.
0 tykkäystä