Kiinteän/liikkuvan netin tarjous

  • 11 February 2015
  • 4 kommenttia
  • 6 katselukertaa

Sonera tarjoo taas kovalla hinnalla jatkoa sopimukseen  8mb asdl ja 3g liikkuvanetti (meillä jopa 1-3 mb nopeudella toimii 3g)  hinta 29€/kk

On se kumma ollut jo 2000 luvulta asiakas laajakaistalla ja känny jo 1997 ollut aina soneralla eikä tule kunnon tarjouksia.........uusille asiakkaille edelleen tulee kivoja tarjouksia.......

Kaapeli yhteys olisi mutta kun katselee noita ongelmia eri sivustoilla cisco modeemin kanssa en halua ongelmia ja niiden selvittelyjä. (työkaverilla kyseinen modeemi 2-3krt /kk jotain häikkää ja säätelyä-> helpson)

 

Kysellyt täälläkin usein milloin todella vanhoja asiakkaita palkittaisiin reilulla sopimuksella!!!!! Yleensä vasta "laitetaan eteenpäin viestiä" mutta kuten huomattu ei mitään tapahdu!


4 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Vastaus: Ei oikeastaan mitenkään muulla tavalla kuin myymään lisää tuotteita...

 

ADSL talouksiin saa muitakin operaattoreita, suosittelen katsomaan heidän tarjouksia ja kokeilemaan. Tarjous tulee sitten kun olet vaihtanut operaattoria... eihän sinun haluta pois Soneralta tietenkään...

 

 

Kaikkeahan siitä Ciscon-modeemista kirjoitetaan, eikä se varmaan ole maailman paras kaapelimodeemi, mutta itsellä ollut epc3825 nyt 2,5 vuotta käytössä enkä ole koskaan Helpsoniin soittanut. Vikapalveluun kerran, kun modeemi hajosi loppuvuodesta. Uusi maksoi ihan 29 € Sonera kaupassa. Alkuperäinen ei mitään, joten ei se hinta/laatusuhde ihan huono ole ollut.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Olen myös samoilla linjoilla, eli ei voi tietää ilman että kokeilisi ensin... Cisco itsestään on laadukas merkki... Valmistaa yrityslaitteita ja ne ovat loistavia mutta hintavia samalla...

 

Ciscon modeemi siltaavana ja oma reititin perään niin pitäisi toimia loistavasti nettiyhteys... Riippuen tosi paljon kaapelien laadusta ja kuinka paljon käyttäjiä... Turussa ainakin kaapeliTV alueella nopeudet sitten on mitä sattuuu 10 - 100 Mbps välillä.

Tarjoukset vaihtelevat ajoittain, näihinkin vaikuttaa mm. alue, tekniikka sekä luonnollisesti se, että mitä kaikkea tuohon tarjoukseen sisältyy.



Omasta mielestäni saamasi tarjous vaikuttaa varsin mukavalta, ottaen huomioon että sisältää sekä kiinteän, että Liikkuvan netin.


Vaikka Liikkuva ei siellä kotona pelittäisikään tuon nopeammin, saahan siitä hyötyä esimerkiksi mahdollisilla reissuilla, jos nettiä haluaa mukana käytellä. :)


 


Kaapeliyhteys on myös hyvä vaihtoehto, tuohon en voi ottaa kantaa miten tuolla Ciscon modeemilla pelittää, omaan kokemukseen nojaten varsin hyvin kuitenkin. 🙂 Kuten @olkitu tuossa jo mainitsikin, moni asiahan tuohon vaikuttaa.


 


Mahdollistahan on myös käyttää kaapeliyhteyttä omalla modeemilla. Ciscohan ei ole pakotettu mukaan. Eli onnistuu myöskin että hankit itsellesi jonkin muun merkkisen laitteen. 🙂 Toimiviksi testatuista kaapelimodeemeista löydät listausta täältä.


 


 

Vastaa