peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52964 Jäsentä
152190 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

LaajakaistahäiriöUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎17-11-2018
Kirjoituksia: 2
1/3

Laajakaistahäiriö

Itsellä on sellainen ongelma ettei netti toimi ja laajakasita tulee taloyhtiön puolesta eli en pysty kirjautumaan telian palveluihin enkä pysty siitä ilmoittamaan. Pystyyköhän sen ilmoittamaan johonkin?

0 tykkäystä
2 vastausta
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 2 798
2/3

Vs: Laajakaistahäiriö

Hei @Joukahainen ja tervetuloa Telian yhteisöön!

 

Jos on kyseessä Telian tarjoama taloyhtiön laajakaista niin ainakin täällä löytyy vikailmoitus lomake : https://www.telia.fi/kauppa/kodin-netti/taloyhtionetti/taloyhtio-vikailmoitus

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump
0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎17-11-2018
Kirjoituksia: 2
3/3

Vs: Laajakaistahäiriö

Kiitos paljon