Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62856
Kirjoituksia 171825

Laajakaistan määräaikaisen sopimuksen irtisanominen ja irtisanomisaikaHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎12-11-2018
Kirjoituksia: 4
1/2

Laajakaistan määräaikaisen sopimuksen irtisanominen ja irtisanomisaika

Äidilläni loppui tänään määräaikainen sopimus laajakaistaliittymästä. Uusi on jo otettu tilalle. Hän ei saanut sitä peruttua netissä, koska se perumisnappi puuttui jostain syystä. Hän ajatteli, että se tulee vasta sitten näkyville, kun määräaikainen liittymä päättyy. No ei tullut, joten hän perui sen chatin kautta.

 

Nyt telia haluaa laskuttaa 2 viikkoa ylimääräistä, koska olisi mukamas pitänyt irtisanoa liittymä aikaisin. Liittymähän olisi jo peruttu, jos se irtisanomisnappi olisi ollut siellä, missä piti.

 

Jos te röyhkimykset alatte laskuttaa häneltä ylimääräistä, niin minä tulen kohta ovesta läpi. Saatte kyllä sitten maksaa rahat korkojen kera.

EDIT katjane: Muokattu otsikkoa

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 227
2/2

Vs: Laajakaistan määräaikaisen sopimuksen irtisanominen ja irtisanomisaika

Määräaikaisen laajakaistaliittymän irtisanomista ei voi itse tehdä telia.fi -sivustolla, vaan siitä tulee aina ilmoittaa asiakaspalveluun, esim. chatin kautta. Oliko hän saanut jostain tiedon, että irtisanominen onnistuu omien sivujen kautta? Liittymissä on aina 2 viikon irtisanomisaika ja se lasketaan siitä päivästä kun saamme pyynnön irtisanomisesta.

0 tykkäystä