Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64892
Kirjoituksia 176475

Läppärin WiFi reititin ja yhteyden jakaminen tablettiin ja puhelimeenHighlighted

Läppärin WiFi reititin ja yhteyden jakaminen tablettiin ja puhelimeen

Uusi keskustelija
Viestejä 6 kpl

Läppärin WiFi reititin ja yhteyden jakaminen tablettiin ja puhelimeen

2/3

Mun puhelin, sen liittymä ja läppärin wifi reitittimen liittymä on Teliasta. Ni onko se mahdollista et jos ostan tabletin ni jakaa verkkoyhteys sieltä läppäristä sinne tablettiin? Jos mä laitan sinne Prepaidin kortin, et se olis mun puhelinnumero ja en käyttäis siitä saldoo. WhatsApp ja Facebookin messenger, että se tabletti toimis siis puhelimenakin. Ja kai se WiFi yhteys pysyy vaikka olis kaukana siitä reitittimestä? Vaikka kilometri tai 300 km. Vai tarviiks siihen avata uus normaali liittymä ja riittääkö se halvin n. 7e ja sit jakaa nopea yhteys läppäristä?? Koittakaa joku saada selvää ja neuvoa. Kiitti!!!! 

Vastaa
0 tykkäystä
2 vastausta
Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 6 kpl

1/3

Mulla on läppäri WiFi reitittimellä puhe lin ja Telian liittymä molemmissa. Nyt oon aatellut hankkia tabletin, ja sit kerralla hyvän. Se ois toi 499€ huawei mediapad m5 64gb 4g. Voinko mä laittaa sinne vaikka voimassa olevan Prepaid kortin, jakaa siihen internet yhteyden läppäristä wifillä niinku pysyvästi ja se tabl. toimis sitte myös puhelimena, ainakin WhatsApp on tärkeä. Onko sillä väliä miten pitkän matkan päässä nää laitteet on toisistaan? Ei se oo Bluetooth mutta ei ole varaa pitää montaa eri liittymää... Ja voiko läppäristä jakaa nettiyhteyden useempaan eri laitteeseen? Eli tablettiin ja ehkä toiseen puhelimeen. Ja miten sen saa niin että se ei katkee siitä tabletista ? 

Edit NikoNo: yhdistetty nämä kaksi saman aiheen kysymystä yhteen ketjuun

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Lady
Lady
Viestejä 3 445 kpl

3/3

Wifi yhteys ei toimi kovin pitkällä välimatkalla, esim. itsellä se raja reitittimissä on 100m.

Parhaiten toimii jos on alle sen.

Onko tuossa tabletissa siis mahdollisuus toimia puhelimena? Eli löytyy puhelu sovellus (vihreä luuri kuvake)?

Itsellä toimii Samsungin tabletti puhelimenakin ja siinä on myös Whatsapp sovellus, jonka olen aktivoinut käyttämällä SIM-korttia laitteessa.

SIM-kortti ei tarvitse olla enää paikalla koska Whatsapp toimii aktivoinnin jälkeen myös wifi verkon avulla 😉

Jos läppärissäsi on mahdollisuus jakaa wifi verkko useammalle laitteelle, niin silloin voit sitä käyttää. Parhain ratkaisu olisi erillinen wifi reititin, josta jakaisi netin kaikille laitteille kotona.

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.