Määräaikainen sopimus ja yhtiövastikkeellinen verkkoyhteys

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 4 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Seuraavanlainen tilanne:

Muutimme juuri uuteen asuntoon ja vanhassa asunnossamme käytössä olleet Soneran laajakaista ja viihdepaketti piti siirtyä sinne suoraan samoilla laitteilla. Muuton jälkeen selvisi, että uudessa asunnossa on jo yhtiövastikkeeseen kuuluva verkkoyhteys toiselta operaattorilta. Soneran liittymässä on vielä yli vuosi määräaikaisuutta jäljellä. Tämä on muuten ihan OK ja voisimme käyttää tuon määräaikaisuuden loppuun, mutta nyt tilanne on se, että Soneran yhteys ei ole lähtenyt vielä toimimaan, vaikka olen käytännössä kaikki tarvittavat toimenpiteet ja tarkastukset meidän päässä tehnyt.

Tällä hetkellä tilanne on siis se, että meillä on toimiva ilmainen yhteys toisen operaattorin kautta, mutta joutuisin silti lähteä selvittelemään Soneran laajakaistan ongelmia, mahdollisesti ottamaan tämän vuoksi töistä vapaata ja pahimmassa tapauksessa maksamaan huoltotyöstä. Lisäksi Soneran yhteys käyttää ADSL-tekniikkaa, jonka kytkentä on ulko-oven vieressä sijaitsevassa pistokkeessa. Kaapeliveto viihdelaitteille sitä kautta on käytännössä hankala toteuttaa. Asunnossamme jo oleva yhtiövastikkeellinen verkkoyhteys tulee antennipistokkeesta.

Löytyisikö tähän tilanteeseen jotain järkevää ratkaisua? Onko määräaikaista sopimusta mahdollista purkaa tälläisessa tilanteessa?

2 kommenttia

Moikka Hysy,

lähtökohtaisesti tilanne on se, että mikäli voimassaolevan määräaikaisen sopimuksen hinta, sekä palvelut ovat siirrettävissä toiseen osoitteeseen sellaisenaan, ei se ole peruste purkaa määräaikaa.

Lisäätkö asiakasnumerosi profiiliisi asetuksista, jotta pääsemme katsomaan asiaa vähän tarkemmalla silmällä?
Asiakasnumero lisätty.

Vastaa