Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66562
Kirjoituksia 179886

Miksi netti ei toimi toisella alueella yhtä hyvin?Miksi netti ei toimi toisella alueella yhtä hyvin?

Rouhka
Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Miksi netti ei toimi toisella alueella yhtä hyvin?

1/2

Onko sovittu, että Telia ei mene DNA:n, Elisan alueelle? Jos asiakkaat haluavat pysyä jonkun näistä asiakkaana, onko sovittu että netti ei toimi kuten pitäisi? Miksi netti ei toimi yhdellä alueella niin hyvin kuin toisella? 


Edit JoonasLam: Muokattu hieman otsikkoa kuvaavammaksi

Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus

JoonasLam
Moderaattori
Viestejä 517 kpl

2/2

Moi @Rouhka ja tervetuloa Telia Yhteisöön keskustelemaan! 🙂

 

Ymmärrän tekstistä, että kyseessä on puhe mobiiliverkoista. Jokaisella operaattorilla on oma verkkonsa ja esimerkiksi me laajennamme ja parantelemme omaa verkkoamme ympäri Suomea. Tarkoitus ja tavoite on se, että netti toimii paikasta riippumatta. Kuitenkin mobiiliverkko on kiinteitä yhteyksiä herkempi nopeuden vaihteluille ja siihen vaikuttaa monet asiat kuten käyttäjien määrä tai ympäristö. Täten on mahdollista, että netti toimii toisaalla paremmin kuin toisessa paikassa, mutta meille voi antaa kuuluvuuspalautetta alueista, joilla yhteydet toimivat heikosti ja ne auttavat verkkojen paranteluiden suunnittelussa. Tällaisen kuuluvuuspalautteen voi jättää meille esimerkiksi kirjautumalla sisään telia.fi Omille sivuille -> Liittymäni ja palveluni -> valitse sieltä mobiililiittymäsi -> 

tee vikailmoitus / jätä häiriöilmoitus.
Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.