peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52973 Jäsentä
152208 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Mirai-suodatuksen tilastaHighlighted
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎03-12-2016
Kirjoituksia: 7
1/3

Mirai-suodatuksen tilasta

Viitaten 2016 marraskuussa ilmitulleeseen Mirai-haittaohjelmaan[1] [2], joka koski useita Soneran/Telian asiakkaille lähettämiä modeemeja:

Asiaan liittyvissä viestiketjuissa mainittiin pariin otteeseen [3], että haavoittuvuuden takia käyttöönotettu liikenteensuodatus on väliaikainen, joten siitä kysymyksenä, että vieläkö suodatus on päällä ja jos on, niin mistä mahdollisesta tulevasta lopettamisesta saa tiedon, jos sattuu vielä käyttämään modeemia, johon korjausta ei ole tullut saataville.

 

[1] https://yhteiso.telia.fi/t5/Kiinteat-nettiyhteydet-ja/Mirai-haittaohjelma-on-pesiytynyt-suomalaisten...

[2] https://yhteiso.telia.fi/t5/Kiinteat-nettiyhteydet-ja/Mirai-haittaohjelma-murtanut-modeemeja-uudelle...

[3] Ketjun [1] viestit 4 ja 20

0 tykkäystä
2 vastausta
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎13-10-2017
Kirjoituksia: 173
2/3

Vs: Mirai-suodatuksen tilasta

Päivitämme tälle sivulle verkkomme tietoturvaan liittyviä asioita mm. Mirai-haittaohjelmasta. Pysyvien tietoturvatoimenpiteiden listauksesta löytyy Mirai-verkkomadon leviämisen estäminen internenistä kuluttajille.

Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎03-12-2016
Kirjoituksia: 7
3/3

Vs: Mirai-suodatuksen tilasta

Sieltähän tuo se löytyi, kiitos tiedosta. Hieman on tosin piilossa, sillä jos Asiakastuki-sivun haussa etsi sanaa "Mirai", kyseistä sivua ei löytynyt.