Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64251
Kirjoituksia 174762

Missä viipyy hybridilaajakaista?Highlighted

Missä viipyy hybridilaajakaista?

Uusi keskustelija
Viestejä 6 kpl

Missä viipyy hybridilaajakaista?

1/7

Tilasin hybridilaajakaistan lokakuun alkupäivinä. Sain 12.10. päivätyssä kirjeessä kiitokset tilauksesta ja siihen liittyvän sim-kortin, joka on tarkoitus asentaa postissa myöhemmin saapuvaan modeemiin sekä ohjeistusta siitä, miten toimia yhtetyden käyttöönotossa. Tästä on nyt kulunut kuukauden verran, mutta modeemia ei ole kuulunut. Missä lienee vika? Onko muilla vastaavia ongelmia?

0 tykkäystä
6 vastausta
Highlighted

Velho
Velho
Viestejä 2 389 kpl

2/7

Hei!

 

Kannattaa olla yhteyksissä Telian asiakaspalveluun jutun ratkaisemiseksi. Jokin tuossa toimituksessa on selvästi mennyt mönkään, mutta ongelma varmasti selviää, kunhan olet yhteyksissä aspaan päin.

Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 6 kpl

3/7

Eipä ole vieläkään selvinnyt eikä modemia kuulunut. Olen ollut useita kertoja yhteydessä netin kautta ja asia on luvattu hoitaa, mutta mitään ei ole tapahtunut.

 

0 tykkäystä

Moderaattori
Viestejä 466 kpl

4/7

Täällä Yhteisön puolella emme pääse käsiksi asiakastietoihin, jotta voisin tilannetta tutkia tarkemmin. Onko tilausta tehty kenties jossain vaiheessa uudestaan ja selvisikö syy sille, miksei tuo lokakuussa tehty tilaus edennyt?

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 6 kpl

5/7

No nyt vihdoin alkoi tapahtua, useiden yhteydenottojen jälkeen minuun oltiin puhelimitse yhteydessä ja luvattiin hoitaa asia kuntoon nopeasti. Hybridiboxi tuli postissa eilen ja sain sen toimimaan.

Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 6 kpl

6/7

No nyt vihdoin sain boxin ja kytkentäkin on tehty laajakaistapuolella. Alkoi heti toimimaan ja näyttää toimivan moitteettomasti. Kauan kesti mutta lopputulos vaikuttaa OKlta.

 

Highlighted

Yhteisömanageri
Viestejä 385 kpl

7/7

Mahtavaa! Kuulen mielelläni vielä kokemuksiasi lisää kunhan olet hetken aikaan kokeillut Hymiö Onnellinen

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.