Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65039
Kirjoituksia 176741

Mitä vaatisi XL/XXL netin saaminen tarjolle taloyhtiöönHighlighted

Mitä vaatisi XL/XXL netin saaminen tarjolle taloyhtiöön

Uusi keskustelija
Viestejä 9 kpl

Mitä vaatisi XL/XXL netin saaminen tarjolle taloyhtiöön

1/2

Hei!

 

Kiinnostaisi tietää, mitä vaatisi että taloyhtiöön tulisi tarjolle nuo XL- ja XXL-liittymät? Taloyhtiöön tulee kuitu, itseasiassa kai kaksikin Telia ja Elisa, mutta vain Elisa tarjoaa yli 100 Mbit/s liittymää. Taloyhtiössä on Ethernet-sisäverkko eli siitäkään ei jää kiinni ja testatusti Elisan 1000 Mbit/s liittymä toimii luvatulla nopeudella. Vastikkeeseen kuuluu Telian netti.

 

Onko siis jotain tehtävissä, että suuremmat nopeudet saataisiin tarjolle?

 

 

Edit SannaMKoo: Poistettu nimitieto lopusta, voit halutessasi lisätä automaattisen allekirjoituksen profiilin asetuksista

Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 466 kpl

2/2

Tässä voi olla meidän tekniikka ns. pullonkaulana, joka olisi päivitettävissä tai sekin voi riittää jo, mutta saatavuustietoja kohteesta pitäisi päivittää. 

Tästä voisi olla yhteydessä isännöitsijään, joka ilmoittaisi meille taloyhtiöpalveluun tuosta ethernet-sisäverkosta, että saataisiin ethernet-valmius tuotua saatavuuteen mukaan ja sen myötä nopeampaa yhteyttä tarjolle. Joka tapauksessa tuota kautta asiaa on mahdollista tiedustella tai edistää.

Taloyhtiöpalvelun tiedot ovat tässä ja löytyvät myös verkkosivuiltamme:

Taloyhtiöpalvelu palvelee taloyhtiöiden edustajia laajakaista- ja kaapeli-tv-sopimuksiin liittyvissä asioissa ma–pe klo 9–15.

0200 323 33

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.