peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52604 Jäsentä
151423 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Motorola vip1853 kaukosäädin rikkiHighlighted
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎25-07-2016
Kirjoituksia: 9
1/2

Motorola vip1853 kaukosäädin rikki

Eli itselläki on tämä nyt hajonnut ja eihän tuolla boxilla tee mitään, kun et voi kun yhtä kanavaa katsoa, että mistäs uusi säädin?

0 tykkäystä
1 vastaus
SIM-guru
SIM-guru
Rekisteröitynyt: ‎21-02-2015
Kirjoituksia: 1 338
2/2

Vs: Motorola vip1853 kaukosäädin rikki


@hanzski kirjoitti:

Eli itselläki on tämä nyt hajonnut ja eihän tuolla boxilla tee mitään, kun et voi kun yhtä kanavaa katsoa, että mistäs uusi säädin?


Ota yhteyttä Telian asiakaspalveluun saadaksesi uuden kaukosäätimen. Hymiö Onnellinen https://www.telia.fi/asiakastuki/yhteystiedot?intcmp=footer-asiakaspalvelun-yhteystiedot

Kaikki oikeudet pidätetään
All rights reserved