Netin kytkentä

  • 23 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 7 katselukertaa

Moi, olisi semmoinen kysymys kun meillä on talomme sisäkaton päällä nettilanka(soneran) rullalla niin paljonkohan sen kytkeminen rasiaan maksaisi liittymänoton yhteydessä?

3 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Tervetuloa @Minemac69 klaaniin mukaan!


 


Mikäli oikein ymmärsin, niin sinulla ei ole ollut koskaan kytkettynä tuo ADSL-linja taloon. Normaalisti nettilinjan kytkentä uuteen taloon kustantaa 1090e kertamaksun. Sen jälkeen lähtee pyörimään liittymän kuukausimaksu. Tästä pitäisi toki tehdä vielä varmuudeksi rakennusmaksukysely, jolla varmistetaan todelliset kustannukset. Mikäli haluat saada lopullisen hinnan tuolle työlle ja sopimuspaperit postin kautta, niin sinun tulisi olla yhteydessä asiakaspalveluun 0200 17000

1090€ siitä että johto vedetään pari metriä alaspäin ja kytketään rasiaan? Hurjaa. Siis oli muutama vuosi sitten soneran laajakaista mutta tolppa oli niin laho että se jouduttiin kaatamaan ja sitten siirryimme nettitikkukäyttäjiksi ja nyt rupeaa tökkimään jatkuva hidastelu ja toimimattomuus. Vuosi sitten tiellemme vedettiin putket ja sinne nettikaapeli ja sieltä talomme sisäkaton päälle.

Todellinen hinta selviää tosiaan olemalla yhteydessä asiakaspalveluun kuten @NikoNo jo vinkkasikin. :)

Vastaa