Netti pätkäisee hetkeksi ja internet valo muuttuu punaiseksi


Elikkä tässä viimeisen 3 päivän aikana on alkanut netti pätkimään.

Toimii kun unelma, kunnes pätkäsee 30-60 sekunnin ajaksi ja internet valo zyxel modeemissa menee punaiseksi tai välkkyy.

 

Ei ole ennen tapahtunut.


7 kommenttia

Sama ongelma täälläkin inteno modeemilla,sopivasti viikonloppuna.

Vähän kuulostaisi siltä että linjoissa voisi olla jotain häikkää jos internet-valo hyppää punaiseksi. Tuossa kannattaisi kuiten testata toisella modeemilla niin saisi varmuuden siitä että onko vika linjoissa vaiko modeemissa.

Kokeilin toisella modeemillani ja sama ongelma. Toivon vaan että ei enään kauaan kestäisi.

Vikailmoitusta sitten tekemään.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

@JermuK kirjoitti:

Kokeilin toisella modeemillani ja sama ongelma. Toivon vaan että ei enään kauaan kestäisi.




Juuri näin kuten @PasiS tuossa ohjeistikin, eli tee vikailmoitus telia.fi -sivujen kautta niin päästään heti tutkimaan tarkemmin. Kirjaudu sisään joko verkkopankkitunnuksella, tai Telia-tunnuksella ( entinen Sonera-tunnus ), valitse "liittymäni ja palveluni" -osiosta laajakaistaliittymäsi ja sieltä löydät "tee vikailmoitus/palvelupyyntö" -kohdan josta pääset eteenpäin.

Vikailmoitus eilen jätetty ja juoksutettu modeemia käskystä eri pistokkeilla ja toisilla johdoilla.toista vdsl modeemia ei ole millä testata..viime yönä uptime yli 4 tuntia,päivisin pätkii järjestään 5min välein..5 arkipäivää voi kestää korjaus??sais kyllä äkkiä tulla kuntoon..

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +6

Mullakin tekee kiinteä liittymä tätä toisinaan. Eilen illalla rupesin katsomaan kännykällä uutisten tallennusta, se oli huonolaatuista kuvaa ja pätki. Katsoin muistista TeliaTV ohjelman koon, se oli 2,41 gigatavua. Poistin sen ja latasin uudelleen, ohjelman pituus oli 7,41 megatavua.

Katselin 45 minuuttia seuraavaa tallennusta, kunnes 45 minuutin kuluttua alkoi pätkimään. Katsoin TeliaTV ohjelman pituuden, se oli 980 megatavua.

Poistin taas ohjelmiston ja latasin uudelleen, katsoin 5 minuutin päästä  TeliaTV ohjelmiston pituuden, se oli 98 megatavua.

Tekeeköhän kiinteäkin liittymä tätä, lataa muistin täyteen jotain outoa ja pätkäisee poikki. Osaa tyhjentää muistin automaattisesti katkaisemalla yhteyden ja starttaamalla uudestaan.

 

Vastaa