peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
55045 Jäsentä
156204 Kirjoitusta
Uusi käyttäjä, aloita täältä
^

Keskustele. Kerro kokemuksistasi. Ratko ongelmia. Testaile uusia makeita juttuja.

ALOITA HAUSTA

Etsimästäsi aiheesta voi löytyä jo valmiita keskusteluita tai artikkeleita. Jos ei, aloita uusi keskustelu.

HAKUUN

VERTAISTUKI

Yhteisössämme jäsenet ovat tähtiä. Törmäät nopeasti VIP-jäseniimme. Mukana on ajoittain myös telialaisia.

TUTUSTU

OLE AVULIAS

Paina peukkua hyville kommenteille. Merkitse ratkaisuksi vastaus, joka ratkaisi ongelmasi. Neuvo muita.

YHTEISÖN SÄÄNNÖT

Netti reistailee ladatessa.Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎19-05-2019
Kirjoituksia: 2
1/2

Netti reistailee ladatessa.

Case on siis se, että reititin, tarkemmin Huawei B525S-65A, ei toimi ladatessa isoja tiedostoja, esim. pelejä. Reititin on yhdistetty ethernet kaapelilla koneeseen kiinnni, mutta WLAN ei myöskään toimi. Tietokoneella on yritetty kaikkea, reitittimen päivittämisestä CMD:n komentoihin. Netti toimii normikäytössä mutta ladatessa sen yhteys internettiin vaan loppuu kesken. Reititin on 5 päivää vanha, joten en usko että ohjelma koituu laitteistosta.

 

0 tykkäystä
1 vastaus
Vakiokalustoa ☆☆
Rekisteröitynyt: ‎24-07-2015
Kirjoituksia: 364
2/2

Vs: Netti reistailee ladatessa.

Pojalla oli jotain saman suuntaisia ongelmia vähän vastaavan mobiilireitittimen kanssa. Tuntui kun laite olisi kuumentunut liikaa tms. ei kestänyt käyttöä tai sitten se oli vaan sitä normaalia mobiiliverkon hitautta.Pahinta se tosin taisi olla juurikin kesällä kun oli lämmintä.

 

Oletko kokeillut siirtää reitittimen jonnekin ikkunan ääreen tms. paikkaan jossa se olisi mahdollisimman hyvässä kentässä? Tällöin pienempi lähettimen teho riittää ja laite lämpenee vähemmän. Jos siinä on lämpövika niin kyllähän se pitäisi takuuseen mennä. Ilman testeriä se on tosin hankalaa näyttää toteen. Lämpötilariippuvaiset viat koskevat kuitenkin myös ihan uusia laitteita ja kyseessä on tällöin joko piirilevy- tai juotosvika. Ne menevät tuotantotesteistä läpi, koska tällaisia kuluttajalaitteita ei testata kunnolla siten, että laitteet ehtisivät lämmetä ja tätä kautta viallinen laite pääsee kuluttajalle.

 

Normaalit resetoinnit ja tehdasasetusten palautukset olet varmaan jo kokeillutkin. Toisaalta kunnolla toimivan laitteen ei tule koskaan vaatia resettiä tai tehdasasetusten palauttelua. Toisen laitteen kokeiluakin on tietysti helppoa ehdottaa, mutta voi olla hankalaa toteuttaa.