Nettiyhteydessä ongelmia Thomsonin modeemilla


Ei toimi langaton, eikä langallinen yhteys. Vaihdoin puhelinpiuhan toimi vähän aikaa. Broadband vilkkuu. Virrat pois moneenkin kertaan, resetoitu on myös useampaan kertaa. Chattailin asiakaspalvelijan kans päivällä, kehoitti hakeen Telia- kaupasta kokeiltavaksi toisen modeemin. Kirjoitti vielä että jos mä en tätä tee, ja asentaja tulee ja jos vika on modeemissa, joudun maksaan 100€!!! Miten niin  minä maksan, modeemihan on juurikin Telian. Onko parempia neuvoja antaa ?


 


Edit Katjane: muokattu otsikkoa


27 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +14

Eli maksukanavat on myös virallisesti tuettu, se on hyvä. Tietysti onhan tuo aika raskas systeemi verrattuna Telian tai Elisan viihteeseen että ei siitä varsinaisesti kilpailijaa niille ole, mutta onhan sekin taas yksi vaihtoehto esim. plexin lisäksi johon tarvitsee ainakin tutustua.


Ei kai tuossa muuta raskasta ole kuin hinta, se oli muistaakseni vähän yli 700 euron boksi teran levyllä ja valmiiksi asennetulla imagella. Itsele jäi lähinnä kanavien virittely sekä Unicable-mikropään conffaus. No myönnetään että jälkimmäisen kanssa sai hieman aikaa raapia päätä että miten se määritellään mutta nyt kun se on kerran säädetty ja on 100% backupit asetuksista, niin eipä tarvia säätää enää.

 

Vastineeksi rahalle saa täysin vapaat tallenteet, joita voi vapaasti katsella kaikilla laitteilla missä vaan VLC pyörii. Esim. Kodi mediacenter on erttäin hyvin tuettu.

 

Ja pientähän yksi 700 euroa on jos vertaa esim. mitä lähiverkon ja kuidun rakentelu kesällä maksoivat.. :)

Asus dsl.ac68u on toimunut moitteitta kun kyllästyin thompsonin jumiin. telia tv täytyy määritellä mutta netti googlettelulla saat siihen kuvalliset ohjeet (eri malliin tosin mutta käy suoraan tuohon)

Vastaa