peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Nöykkiön Avoin KuituTalonpoika
Rekisteröitynyt: ‎07-01-2018
Kirjoituksia: 2
1/4

Nöykkiön Avoin Kuitu

Hei, laitan tännekin Nöykkiön Avoin Kuitu -Facebook-ryhmälle laittamani viestin:

"Hei, Opastakaapa Empowerilaiset sitä Suomen Teliaa asiakaspalvelussa - se kun tuntuu Telialle olevan ihan tuntematon asia ("palveluntarjoaja" Telia ei ole - vähäistäkin palvelua saadakseen saa tehdä kovasti töitä - ystävällisyys ei auta, jos ei ole perustietoja annettavaksi). Näissä linkeissä vähän mallia Pohjanlahden toiselta puolelta:
https://www.youtube.com/watch?v=j12FCs1RcWA

https://www.youtube.com/watch?v=k586XeTj2oA

https://www.youtube.com/watch?v=6CNcL2EQyGk  "

 

YT

Heikki

0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 196
2/4

Vs: Nöykkiön Avoin Kuitu

Hei @Homepine ja tervetuloa mukaan Yhteisöön! 

 

Ilmeisesti et ole ihan tyytyväinen saamaasi asiakaspalveluun, haluaisitko kertoa vähän tarkemmin asiasta? Voidaan sitten tarvittaessa ohjata palautetta oikealle taholle. 

Paina peukkua jos tykkäsit vastauksesta!

0 tykkäystä
Talonpoika
Rekisteröitynyt: ‎07-01-2018
Kirjoituksia: 2
3/4

Vs: Nöykkiön Avoin Kuitu

Hei RaMaria, ja kiitos vastauksesta!

Joo - olen ihmetellyt sitä, ettei Telialta ole saatavilla käytännön ohjeita, kuinka Avoin Kuitu - verkosta otetaan hyötyä ja riemua irti. Kuten kerroin, tosi simppelit Youtube'ssa olevat kytkentäohjeet löytyivä Ruotsin Telialta.

Joitakin muitakin (simppleitä?) kysymyksiä on, kun siirrän olemassaolevan kotiverkkoni 4G-mobiililaajakaistayhteydestä Avoin Kuitu-laajakaisayhteyden perään, ja samalla ryhdyn katselemaan IPTV'tä ja kaapeli-TV kanavia vanhassa kotiteatterissani, jossa nyt on antenni TV.

Esim tällainen: Toimiiko Telia-TV-digiboxi (en ole vielä sitä hankkinut), jos laitan ethernet kytkimen (switch'in) Avoin kuitu päätelaitteen ja digiboxin väliin? Näin olen tekemässä siksi, että Avoin kuitu päätelaitteen ja kotiteatterin välille tarvitaan 15m pitkä ethernet-kaapeli, ja jakaisin signaalin siellä tuolla kytkimellä digibox'lle Apple TV'lle ja läppärille. Mistäs voisin kysellä tai löytää ohjeita?

YT

Homepine

 

0 tykkäystä
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎13-10-2017
Kirjoituksia: 13
4/4

Vs: Nöykkiön Avoin Kuitu

Moi @Homepine,

 

Meilläkin on tehty Telia TV digiboksissa-palvelun kytkennöistä video, joka löytyy myös Youtubesta. Hieman erilainen kuin lahden toisella puolella mutta toivottavasti siitä on apua.

 

TeliaTV digiboksissa palvelun mukana tulee palvelureititin, jonka TeliaTV digiboksissa vaatii toimiakseen. Sinun ei tarvitse itse hankkia reititintä. Voit kykeä palvelureitittimeen 4 laitetta kaapelilla ja useampia langattomasti. Voit siis kytkeä tämän palvelureitittimen mainitsemasi pitkän ethernet-kaapelin päähän laitteidesi lähelle. Tästä linkistä löytyisi ohjeita Telia TV digiboksissa palvelun kytkentään.

0 tykkäystä