PS 4 + Huawei E5577T + 4G

  • 15 November 2016
  • 2 kommenttia
  • 1 katselukerta

Heippa,

 

koitan kaverini kanssa muodostaa yhteistä pelisessiota, mutta joku yhteydessä tai modeemissa hankaa pahasti vastaan.. yleiselle serverille pääsee kyllä pelaamaan.

 

Myöskään ryhmäkeskustelussa puhe ei kuulu toiselle osapuolelle.

 

Veikkaan etten ole yksin tämä ongelman kanssa, joten onko jollain lääkettä ongelmaan ?

 

Jonkin verran löysin tietoa asiasta ja opengate palvelusta, voiko asia ratketa pelkästään tilaamalla tuon palvelun ?


2 kommenttia

Iltaa! Todennäköisesti oma arviosi on täysin oikea, eli ratkaisu löytyy tuosta Opengate-palvelusta. Sen voit tilata joko asiakas- tai vikapalveluun soittamalla (ma-pe kello 8-20, la 9-16.30, mpm/pvm) tai laittamalla viestiä asiasta esimerkiksi Omilta sivuilta (Jätä palvelupyyntö). Itsepalveluna tämän lisäpalvelun tilaaminen ei onnistu. 

 

Kun Opengate-palvelu on liittymällesi kytketty, niin päätelaitteelta tulee vaihtaa vielä yhteyspiste (APN). Oletusasetuksena yhteyspiste Soneran liittymillä on "internet" (ilman lainausmerkkejä) ja Open gatea käytettäessä siihen tulee vaihtaa "opengate" (jälleen ilman lainausmerkkejä). 

 

Selitys tuohon verkkopelaamisen ja ryhmäkeskusteluiden ongelmaan on sopivan teknistä jargonia, mutta käytännössä Open gate mahdollistaa siis kaksisuuntaisen datayhteyden, avoimien porttien hyödyntämisen sekä julkisen IP-osoitteen ja näiden myötä onnistuu monet sellaiset asiat, jotka muuten jäävät vaiheeseen. 

Hienoa, kiitos. Open gate toimii.

Vastaa