peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52045 Jäsentä
150198 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Pari kysymystä hybridistä (upload nopeus)Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎12-11-2018
Kirjoituksia: 3
1/2

Pari kysymystä hybridistä (upload nopeus)

Mikä on hybridilaajakaistan M ja L upload nopeudet?

 

Ja tuleeko tuon härvelin kanssa ongelmia pingin kanssa esim. pelatessa? Tällä hetkellä tulee nimittäin vanhalla netillä hirveä packet loss (ja siten myös ping) välillä, kolmannessa hopissa.

0 tykkäystä
1 vastaus
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎13-10-2017
Kirjoituksia: 152
2/2

Vs: Pari kysymystä hybridistä (upload nopeus)

Telia Yhteys kotiin-laajakaistan hybriditekniikan lähtevän liikenteen vaihteluväli on M- ja L- paketeissa 3,7-50M, riippuen hiukan kiinteän kaistan nopeudesta. Lisätietoa näistä löydät palvelukuvauksestamme

 

Onko sinulla pelaamisessa ongelmia kiinteässä vai mobiilikaistassa?

0 tykkäystä