peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
141549 Kirjoitusta
48119 Jäsentä
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Portbase Passthrough - ei toimi/estettyHighlighted
Talonpoika
Rekisteröitynyt: ‎04-07-2017
Kirjoituksia: 4
1/3

Portbase Passthrough - ei toimi/estetty

 

Eli,käytössä kaapelimodeemi Technicolor TC 7200. Laitteen siltaaminen ei valitettavasti tällä hetkellä onnistu. Aiemmin ollut DNA yhteys jossa tämä oli mahdollista. Nyt olisi taas tarpeen saada julkinen IP kaapelimodeemin perässä olevalle routterille. Lan-porttien siltaus näyttäisi olevan operaattorin(Telia) puolelta kuitenkin estetty. Onko kyseessä asetus jonka saisi pois päältä liittymältä, vai jotain mitä ei mainittu liittymäehdoissa? Ohessa kuvamateriaalia. FYI, kyseessä on laitevalmistaja joka aiemmin tunnettiin nimellä Thomson.

 

IMG_20170704_164307_119.JPG

0 tykkäystä
2 vastausta
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎14-01-2015
Kirjoituksia: 419
2/3

Vs: Portbase Passthrough - ei toimi/estetty

Siltausta ei ole erikseen estetty kaapelinettiliittymissä. Siltaus on ominaisuus modeemissa. Operaattori voi toki omassa ohjelmistoversiossaan estää modeemin siltauksen, mutta meidän verkon puolelta tuolle laitteelle ei tule päivityksiä tai erillistä omaa versiota. Ongelma on nyt siis jossain muualla.

Viestistä saa tykätä, jos se on hyvä, ja merkata ratkaisuksi, jos auttoi ongelmassasi. Hymiö Onnellinen Telia.fi -sivulla hallinnoit liittymiäsi ja palveluitasi milloin tahansa. Chat-yhteys asiakaspalveluumme 24/7

0 tykkäystä
Talonpoika
Rekisteröitynyt: ‎04-07-2017
Kirjoituksia: 4
3/3

Vs: Portbase Passthrough - ei toimi/estetty

Kiitos vastauksesta.

 

Vähän epäilin asian olevan näin, mutta päätin vielä varmistua asiasta.

 

Edellisen operaattorin verkossa asetus oli käytettävissä. Ilmeisesti oletuksena off, ellei operaattorin verkosta tule toisin olevaa firmista. 

0 tykkäystä