Telia Yhteisö

Keskustelua digistä ja sen ilmiöistä

Millainen on sinun Teliasi?

Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Portbase Passthrough - ei toimi/estettyHighlighted
Talonpoika
Kirjoituksia: 3
Rekisteröitynyt: ‎04-07-2017
1/3 (3 361 lukukertaa)

Portbase Passthrough - ei toimi/estetty

 

Eli,käytössä kaapelimodeemi Technicolor TC 7200. Laitteen siltaaminen ei valitettavasti tällä hetkellä onnistu. Aiemmin ollut DNA yhteys jossa tämä oli mahdollista. Nyt olisi taas tarpeen saada julkinen IP kaapelimodeemin perässä olevalle routterille. Lan-porttien siltaus näyttäisi olevan operaattorin(Telia) puolelta kuitenkin estetty. Onko kyseessä asetus jonka saisi pois päältä liittymältä, vai jotain mitä ei mainittu liittymäehdoissa? Ohessa kuvamateriaalia. FYI, kyseessä on laitevalmistaja joka aiemmin tunnettiin nimellä Thomson.

 

IMG_20170704_164307_119.JPG

0 tykkäystä
2 vastausta
Asiantuntija
Kirjoituksia: 316
Rekisteröitynyt: ‎14-01-2015
2/3 (3 339 lukukertaa)

Vs: Portbase Passthrough - ei toimi/estetty

Siltausta ei ole erikseen estetty kaapelinettiliittymissä. Siltaus on ominaisuus modeemissa. Operaattori voi toki omassa ohjelmistoversiossaan estää modeemin siltauksen, mutta meidän verkon puolelta tuolle laitteelle ei tule päivityksiä tai erillistä omaa versiota. Ongelma on nyt siis jossain muualla.

Viestistä saa tykätä, jos se on hyvä, ja merkata ratkaisuksi, jos auttoi ongelmassasi. Hymiö Onnellinen Telia.fi -sivulla hallinnoit liittymiäsi ja palveluitasi milloin tahansa. Chat-yhteys asiakaspalveluumme 24/7

0 tykkäystä
Talonpoika
Kirjoituksia: 3
Rekisteröitynyt: ‎04-07-2017
3/3 (3 221 lukukertaa)

Vs: Portbase Passthrough - ei toimi/estetty

Kiitos vastauksesta.

 

Vähän epäilin asian olevan näin, mutta päätin vielä varmistua asiasta.

 

Edellisen operaattorin verkossa asetus oli käytettävissä. Ilmeisesti oletuksena off, ellei operaattorin verkosta tule toisin olevaa firmista. 

0 tykkäystä