Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Kaifferi
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Reititin Huawei B593

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Kameravalvontaa varten hankin käyteyyn Huawei B593 reitittimen. Syötin siihen tiedot. Se ottaa tiedot vastaan mutta kun painaa internet kohdalla lähetä, tulee punaisella tekstiä. "Puhelu käynnissä" eikä saada yhteyttä.

Myös lsitteen paneelissa palaa sininen luurin kuva. Sen ei ilmeisesti saisi palaa kun on kyseessä kameravalvontaan tarkoitettu sim kortti. Kortti on on ostettu Teliakaupasta, on opengate Telia. Siis julkinen ip tunnus, ilman pinkoodia.

Miten saan tuon puhelu käynnissä tekstin pois ja pääsen eteenpäin syöttämään kameran tiedot.

Olen resetoinut useammankin kerran napista, tuloksetta.

Onko laite tarkoitettu vain puhelimille eikä kameravalvontaan, vaikka näin sanottiin.

 

Huawei_kuva.jpg

 

 

 

edit Merja_J: kuva upotettu tekstiin

1 vastaus
irritus
Konkari ☆
  • 721 custom-general.kudos
  • 1296 custom-general.replies
  • 103 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

B593:ssa on sisäänrakennettu VoIP-sovitin analogisille puhelimille, jolla voi soittaa VoIP-puheluita SIP-protokollalla. VoIP-palvelu täytyy hankkia erikseen jostakin muualta, sillä Telia ei myy VoIP-liittymiä kuluttajille.

 

Ethän ole kytkenyt mitään laitteen TEL-portteihin? Jos olet, irroita TEL-liittimiin menevät johdot. TEL-liittimeen kytketty väärä laite, kuten Ethernet-kytkin, tietokone tai kamera, voi saada B593 luulemaan, että luuri on koko ajan auki.

 

Tehdasasetusten palautuksen olitkin jo kokeillut, joten edellisen käyttäjän VoIP-sopimuksen tiedot pitäisi olla poistuneet.

 

Mikäli ongelma ei näillä poistu, epäilen, että laitteen puhelinportti on mennyt rikki ja se rampauttaa nyt koko laitteen. Huolto maksanee enemmän kuin toinen käytetty laite, joten hanki toinen B593-yksilö tai vaikka B315.

 

Mikäli sinulla on toinen sopiva virtalähde, modeemia kannattaisi kokeilla myös toisella virtalähteellä. Jos alkuperäinen virtalähde on vikaantunut niin, että se antaa alijännitteen kuormitettuna, modeemin puhelinportti ei ehkä toimi oikein.

 

Huomoithan, että B593 alkuperäinen laiteohjelmisto ei ole yhteensopiva nykyisen 4G-verkon kanssa. Mikäli laitetta ei ole koskaan päivitetty, päivitä se. Valitse ohje laitteen alkuperäisen ostopaikan mukaisesti:

 

Mikäli hankit B315, niin senkin laiteohjelmisto tulee päivittää, jotta laite saa yhteyden nykyiseen 4G-verkkoon.

Tämän osion uusimmat keskustelut