Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64872
Kirjoituksia 176428

Reitittimen asettelusivulle kirjautuminenHighlighted

Reitittimen asettelusivulle kirjautuminen

Uusi keskustelija
Viestejä 14 kpl

Reitittimen asettelusivulle kirjautuminen

1/11

Minulla käytössä reititin Technicolor CGA2121 Euro DOCSIS 3.0. Haluaisin päästä muuttamaan sen asetteluja sivun 192.168.0.1 kautta. En kuitenkaan onnistu kirjautumaan sinne. Olen resetoinut laitteen ja käynnistänyt sen uudelleen monta kertaa. Mitkä ovat tehdasasetukset joihin ohjeissa viitataan eli mistä löydän usernamen ja passwordin jotka kelpaavat?

Vastaa
0 tykkäystä
10 vastausta
Highlighted

Konkari
Viestejä 710 kpl

11/11

Tuo incognito / yksityinen selaus tilan käyttäminen on hyvä vinkki. Selaimen muistiin voi nimittäin jäädä vanhan modeemin jäljiltä uudelleenohjauksia ja tyylitiedostoja, jotka modeemin vaihdon jälkeen aiheuttavat virheitä.

 

Microsoft Edgestä sen verran, että he vaihtavat selainmoottorin EdgeHTML:stä Blinkkiin ensi vuonna. Tämän jälkeen Chromen ja Edgen sivujen näyttämisen toiminnallisuus tulee olemaan sama.

 

Mikäli ongelma ei ollut välimuistiin jääneistä roskista, vaan modeemin hallintasivuston tuottamasta rikkinäisestä html-koodista, jatkossa Chromen ja Edgen välillä vaihtaminen ei tule auttamaan kirjatumisongelmaan.

 

Tällöin kannattaa kokeilla toista selainmoottoria käyttävällä selaimella, kuten Mozilla Firefox.

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.