peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52564 Jäsentä
151294 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Reitittimen asetukset, Hybrid router fast 5307 AirUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎28-12-2018
Kirjoituksia: 1
1/3

Reitittimen asetukset, Hybrid router fast 5307 Air

Osaako joku sanoa onko tuossa reitittimessä oletusasetuksena päällä tukiaseman eristys (Access Point/AP isolation, Client Isolation)?

Tämä asetus pitäisi saada pois, mutta en löytänyt mistään valikosta mitään tuohon viittaavaa, jotta olisin voinut tarkistaa onko päällä vai ei.  Google Chromecast ei yhdistä uuteen verkkoon, vaan herjaa jostain wifi-verkon asetuksen määrityksistä ja pyytää tarkistamaan reitittimen asetuksista, ettei tuo asetus ole päällä. Mutta mikä on kohta pitäisi älytä tarkistaa, kun ei näy mitään tuon tyylistä valintaa (?)

0 tykkäystä
2 vastausta
Vakiokalustoa ☆☆
Rekisteröitynyt: ‎24-07-2015
Kirjoituksia: 312
2/3

Vs: Reitittimen asetukset, Hybrid router fast 5307 Air

Ei sitä välttämättä ole siellä, ei kaikissa reitittimissä ole. Tuo AP isolation on eräänlainen tietoturvatoiminto, joka kieltää wifi-laitteita kommunikoimasta suoraan toistensa kanssa. Se ei estä tiedonsiirtoa laitteiden välillä tukiaseman kautta, mutta se estää hallitsemattoman kommukikoinnin suoraan laitteesta toiseen. Hyvin conffatuissa wlaneissa AP isolation on yleensä päällä ja jos asetusta ei ole, se voi olla kiinteästi päällä eikä sitä saa pois.

 

Se, miksi Chromecast vaatii heikennettyä tietoturvaa on siinä määrin epämääräistä (kuten moni muukin kyseisessä vekottimessa) että mm. itse en koske Chromecastiin "pitkällä tikullakaan". Nämä ovat toki mielipidejuttuja mutta itse tykkään pitää kontrollin asioista ihmisellä ja mahdollisuuden vaikuttaa, filtteröidä ja rajoittaa laitteiden välistä kommunikaatiota tarvittaessa. Jos laite haluaa väkisin "kommunikoida salaa ja ilman valvontaa" niin jotain hämäräperäistähän siinä silloin on kyseessä. Mutta kuten totesin, mielipidejuttuja.

 

Sinulla on kolme vaihtoehtoa:

 

1. Hanki joku parempi striimauslaute (suosittelisin lämpimästi tätä)

2. Hanki erillinen wifi-tukiasema, jossa on tuo asetus olemassa.

3. Hanki Chromecastiin Ethernet-sovitin ja pistä laite kiinni kiinteään verkkoon.

0 tykkäystä
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 347
3/3

Vs: Reitittimen asetukset, Hybrid router fast 5307 Air

@Savonmua Oletko ottanut reitittimen asetuksista band steeringin pois päältä ja sen jälkeen ilmestyy kaksi WLAN-verkkoa. Yhdistää jompaan kumpaan eli 2,4GHz tai 5GHz. Onnistuuko sen jälkeen? 

 

 

0 tykkäystä
Tiedotteet

Hyvää alkanutta vuotta 2019