TELIA HYBRID ROUTER FAST 5370 4g sammuilee

  • 24 February 2020
  • 5 kommenttia
  • 13 katselukertaa

Mulla olis semmonen ongelma kyseisellä laitteella että tietyillä nettisivuilla tai jopa joissakin tiedostojen latauksissa nettiyhteys pätkäsee, jolloin joudun factory resettaamaan tai restarttaamaan gatewayn että rupeaa taas pelittämään. Rupeaa pikkuhiljaa ärsyttämään kun pätkäsee netin pois.


5 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

Moikka @mikkipro ja tervetuloa Telia yhteisöön keskustelemaan!

 

Hybrid-modeemeissa päivitykset tulevat kiinteän laajakaistan kautta. Onhan modeemilaitteessasi dsl-pistokkeesta johto kytkettynä puhelinpistorasiaan? Osaan laitteista päivitys tulee yöaikaan, joten puhelinjohtoa on hyvä pitää kiinni modeemissa paikoillaan ja laitteessa virta päällä myös öisin.

Ei ole kiinteää laajakaistaa joten ei siis mahdollista päivittää, täytynee siis vaihtaa toiseen 4g modeemiin.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

Kannattaa ottaa yhteys asiakaspalveluumme jotta sopimustasi saadaan muutettua pelkäksi 4G-yhteydeksi. Samalla saadaan reititin vaihdettua oikeanlaiseen laitteeseen.

Kunniamerkki +6

Mikä on muuten siinä ideana, että tuo hybridimodeemi kieltäytyy toimimasta pitkiä aikoja ilman kiinteää yhteyttä? Saadaanko sillä jotain alennusta LTE-lisenssimaksuista tai onko siinä se tarkoitus, että kiinteän puolen katkeaminen varmasti huomataan?

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

Hybridimodeemi on tarkoitettu toimimaan kiinteän kaistan kanssa yhdessä mutta laite toimii mobiiliverkossa yksinäänkin ilman kiinteää laajakaistaa. Laitteen päivitykset tulevat kuitenkin ainoastaan kiinteän kaistan kautta ja varsinkin täysin uutta laitetta käyttöönotettaessa on tärkeää, että laite on kytkettynä myös kiinteään kaistaan, jotta laitte saa uusimman päivityksen, jonka myötä kaikki ominaisuudet ovat käytössä kuten esimerkiksi mobiiliverkon taajuus/verkkolukitus.

Vastaa