peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52997 Jäsentä
152261 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Taajuuslukitus Hybridi modeemissaHighlighted
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎11-01-2018
Kirjoituksia: 24
1/2

Taajuuslukitus Hybridi modeemissa

Oletteko huomanut et hybriidi modeemi on päivitetty? 

Nyt pystyy lukitsemaan 4g taajuuden mikä olisi paras taajuus lukittuna? 

Siitä huomasin et jotain modeemissa on tapahtunut kun nyt palaa 4g puolella 3 sinistä palkkia kun aikaisemmin 2 palkkia vaikka on ulkoiset antennit nyt on hyvä 

 

Edit SannaMKoo: Otsikkoa hieman tarkennettu

Mie romahan kohta ?
0 tykkäystä
1 vastaus
Konkari ☆
Konkari ☆
Rekisteröitynyt: ‎15-08-2015
Kirjoituksia: 1 800
2/2

Vs: Taajuuslukitus Hybridi modeemissa

Cellmapperista voi kurkkia, mitä taajuuksia alueen tukarit lähettävät. Myös aspasta saanee tietää, millä taajuuksilla kannattaa yrittää. Tosin, voit kyllä kokeilla läpi nuo eri taajuudet ja jos jokin toimii paremmin, niin käytä sitä. Huomaa, että taajuuslukko rajoittaa Carrier Aggregationin toimintaa siten, että jos tukari lähettää 800+1800 tai 1800+2600MHz, niin ei enää toimi noiden yhdistäminen latausnopeuden parantamiseksi. Taas jos olet yhteisverkon alueella, ja tukari lähettää 1800+1800, niin jos on 1800 lukittu ja taas sama muilla taajuuksilla, niin silloin CA toimii saman taajuuden sisällä.