Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Hazardi
Kommentaattori
  • 1 custom-general.kudos
  • 20 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Taas nopeuden nostoa raja-alueella

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Eli tuossa syksyllä 2012 tekninen tuki nosti 2M liittymäksi, muttei noita soppari juttuja oo saatu ko tasolle. Nyt kun jouduin mobiilin todella huonosti toimiessa siirtymään välistä vain ADSL puolelle, niin huomasin että oli TAAS tipahtanut 1M vaikka se 2M toimi mainiosti. Eli josko saisi sen taas sinne 2M kun ei sen toiminnassa mitään ongelmaa ollut. Eikä tänne "korpeen" 4km Varkauden keskusta mitään helpotuksia saada millään tavalla netin nopeuksien paranemiseen ja hintaakin vaan nostetaan (ja mobiilin bermudan kolmiossa oon, niin paljon ongelmia että ei jaksa ees alkaa luetella, kuitu ois kiva mut ******* kukaan ei täällä sellasta rakenna eikä soneraltakaa saa mitään hinta-arviotakaan).

1 vastaus
olkitu
Kunniajäsen
  • 730 custom-general.kudos
  • 4490 custom-general.replies
  • 126 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Otappa omista liittymäasioistasi tuolta asiakaspalveluun suoraan yhteyttä...

 

Voin arvioida kuitus hinnan... Pari kymmentä K € alkajiksi. Ei oo vitsi vaan oon ihan tosissani. Jos oot valmis maksamaan niin sitten tilaus menemään. Ei kukaan normaalijärkinen kuitua vedä noin kovaan hintaan joten varmaan siksi jätetty arvio kertomatta. Jos kyläyhteisösi on valmis yhdessä rakentamaan niin täältä löytyy varmaan ratkaisuja: http://avoinkuitu.fi/

Onko heikko matkapuhelimen kuuluvuus? Mittaa matkapuhelinverkon kuuluvuuksia Cellmapper-sovelluksella, saatavilla täältä ja ohje .