Taloyhtiö Netti ei toimi Turussa

  • 18 September 2019
  • 6 kommenttia
  • 40 katselukertaa

Moi. Netti ei toimi ollenkaan kotona ( taloyhtiölaajakaista) ollut pois käytöstä kohta vuorokauden.. Mistä mahtaa johtua. Laskut olen maksanut ajallaan joten siitä ei voi olla kiinni.


6 kommenttia

Hei @Sajaka82!


 


Onko netin toiminnassa vielä ongelmaa? Jos on, niin oletko ollut yhteydessä tästä meidän asiakaspalveluun? Sitä kautta voidaan selvittää, mistä moinen häiriö johtuu. 

Moi, Homma toimii jo, Otin jo eilen yhteyttä Telian asiakaspalveluun. 

Ok! Hyvä, että asia hoitui. Mukavaa alku syksyä!

Taloyhtiön netti ei toimi Masalassa

Taloyhtiön netti toimii "kaappiin asti - ei huoneisiin," Mikä voisi olla syy?

 

 

 


Taloyhtiön netti ei toimi Masalassa Taloyhtiön netti toimii "kaappiin asti - ei huoneisiin," Mikä voisi olla syy?    







En tunne näitä tietokonejuttuja. Kokeilemalla olen päässyt eteenpäin, mutta nyt tyssäsi.

Talon netti toimii "ns kaappiin asti", mutta entä sitten.

Vaikka laitan kaapissa "johdon" esim 3.2 ja toinen pää TP-Link TL-SF 1005D se ei toimi huoneen pistokkeessa 3.2. Mutta kun laitan suoraan TP-Link TL-SF 1005D koneeseeni netti toimii.

Missä voisi olla vika?

Onko se minun korjattavissa vai pitäisikö nuoremmat laittaa asialle 

Kyselee mummo

 

Edit HannaSu: Siirretty viesti tähän ketjuun





Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

Moikka @OutiRooma ja tervetuloa Telia Yhteisöön keskustelemaan kanssamme!

 

TP-Link TL-SF 1005D on kytkin, johon vasemmanpuoleiseen reikään 5 tulee kytkeä siihen saapuva yhteys, jonka pistoke jakamossa voi olla merkitty esim. runko, nousu tai tms. Tämä kuulostaakin olevan oikein kytketty, jos tietokoneesi toimii tuon kytkimen porteista 1-4.

 

Voisit kokeilla yhteyttä ilman kytkintä, mikäli se on mahdollista. Voit irroittaa TP-link kytkimen rasiasta 5 kaapelin ja liittää sen suoraan rasiaan 3.2. Tämän jälkeen voit kytkeä tietokoneesi rasiaan 3.2. ja kokeilla yhteyttä.

 

Tarkistathan että kaikki kytkennöissä käytetyt johdot ovat ethernet-kaapeleita. Puhelinjohdon ethernet-kaapelista erottaa helpoiten sillä että johto on usein ohuempi ja liitin on neliö. Ethernet-kaapeleissa liitin on suorakulmio. Kannattaa kokeilla myös että kaikki johdot ovat ehjiä.

 

Mikäli yhteys ei toimi huoneesta rasiasta 3.2 tai jos kokeilet huoneiston muita rasioita muuttamalla kytkentää jakamosta, kannattaa pyytää taloyhtiötä tarkistamaan asunnon sisäverkko. Sisäverkko on taloyhtiön vastuulla.

Vastaa