Taloyhtiönetin käyttöönotto

  • 4 August 2020
  • 2 kommenttia
  • 246 katselukertaa

Terve. Muutin vasta uuteen asuntoon joka on valmistunut tänä kesänä. Vuokraan kuuluu telian 10megan netti. Päivitin eilen netin telian sivuilla 100megaiseksi. Ostin modeemin ja johdot. Nyt kaikki on paikallaan ja modeemi luo verkko yhteyden ja siihen voi liittyä mutta nettiä ei ole. Sähkökaappiin olen yhdistänyt ethernet piuhan. 


 


Milloin 100megan netti astuu voimaan ja miksi edes 10 megan netti ei toimi tällä hetkellä.


Minulla on myös telian puhelin liittymä joka toimii täälä huonosti. Johtuuko uudesta asuin alueesta ja onko tulossa enemmän kaistaa tänne päin. Paikkana ritaharju oulu.

Edit IlariJR: otsikon typo korjattu


 


Kiitos


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

@villetiuraniemi@  kirjoitti:

Milloin 100megan netti astuu voimaan




Noin parista päivästä pariin viikkoon.


 



@villetiuraniemi@  kirjoitti:

ja miksi edes 10 megan netti ei toimi tällä hetkellä.




Oletko tilannut 10 Mbit/s yhteyden? Telian netti ei toimi, jos siitä ei ole ole tehty sopimusta.


 


Nettiyhteys voi sisältyä vuokraan ainoastaan siinä tapauksessa, että sen toimittaa taloyhtiö. Mikäli yhteyden toimittaa operaattori, vuokraan ei kuulu yhteyttä, vaan ainoastaan mahdollisuus tilata sellainen.

Moikka @villetiuraniemi ja tervetuloa Yhteisöön!


 


Kuten @irritus sanoikin, taloyhtiönetti mahdollistaa ilmaisen tai maksullisen lisänopeudellisen laajakaistan tilaamisen etuhintaan, muttei ole automaattisesti aktiivinen. Olet ilmeisesti sen tilannut nyt tässä lähipäivinä, joten varmasti enää on kiinni asuntosi kytkennästä, jonka asentaja hoitaa taloyhtiösi jakamolla. 


 

Vastaa