Techicolor CGA2121 Restart loop

  • 28 April 2020
  • 4 kommenttia
  • 10 katselukertaa

Tuli viime viikolla hankittu Telia XXL-laajakaista ja tämä modeemi sitä varten. Aluksi yhteys ei lähtenyt pelaamaan ollenkaan, ennenkuin otin yhteyttä aspaan, jossa modeemi valtuutettiin.

 

Kaikki toimi melko hyvin pienestä takkuilusta huolimatta, mutta nyt viime kahtena päivänä on ilmennyt todella omituinen ongelma. Modeemi nimittäin ei anna yhteyttä vaikka kaikki valot palavat ja jos se saa yhteyden, nii kun kytken langallisen sovittimen päälle tietokoneesta, modeemi sammuttaa itsensä ja tekee sen aina, kun se saa yhteyden.

 

Kaikki kanavat näkyvät hallintasivulla, mutta WAN IP on 0.0.0.0.

 

Tarviiko tämä uuden valtuutuksen vai mitä ihmettä, ei ainakaan hyvää kuvaa laajakaistasta tämä anna.

 

Ja kyllä, kaikki johdot on tarkastettu ja modeemia on kokeiltu siltaavassa tilassakin.

 

EDIT: Näyttää nyt toimivan, tehnyt näin ennenkin, mutta yleensä tunnin kahden sisällä kaatuu

EDIT2: Nyt kunnolla mykkänä, ei kauaa mennyt.


4 kommenttia

Morjesta @MasterWiski ja Tervetuloa Yhteisöön!


 


Oletko tehnyt mitään määrityksiä sinne modeemin asetuksiin vai onko modeemi tehdasasetuksilla kun se tekee tällaista? Siinä voisi kokeilla sen modeemin resetoimista. Se voisi auttaa tässä tilanteessa.

Tämäkin tehty, alkaa vähän toivo loppua. Vikailmoituksen laittanu jo menemään ja menen itse mökille, saa nähdä pelittääkö sitten

Tekemäsi vikailmoituksen perusteella sinulle tullaan palaamaan asiaan. Sitä kautta saadaankin tarvittavia lisätietoja ongelman tarkempaa selvitystä varten.

Kunniamerkki +8

Jos antennirasia on kovin vanha, niin uusinta on suositeltavaa. Jos tuon jälkeen vielä CGA2121 temppuilee, niin uusi modeemi.

 

Kannattaa myös kokeilla antennijohtona elitistimallia, eli tekee itse. Nelinkertaisesti suojattu kaapeli, täysin metalliset antenniliittimet (Esim. Televes) ja puristettavia F-liittimiä saa edullisesti eikä pihdit taloutta kaatane, hyvä kaapelinkuorija tekee suurimman työn kerrasta valmiiksi. Noilla saa tiristettyä joka ongelman minimiin siitä antennirasialta tulevasta antennikaapelista lähtien. Kaunista näillä ei saa oikein tekemälläkään, mieluummin katselen toimivaa nettiä kuin hellasärön vaatimuksia jostain kaapelin muodoista tai liittimen väreistä. 

Vastaa