peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52965 Jäsentä
152192 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Technicolor CGA2121 siltaavana modeeminaUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎03-11-2018
Kirjoituksia: 2
1/2

Technicolor CGA2121 siltaavana modeemina

Hei, onko kyseistä reititintä mahdollista käyttää siltana toiselle reitittimelle? Olen tykännyt asuksen reitittimistä kun niissä on toimintoja joita tarvitsen. Pystynkö mahdollisesti tästä kyseisestä laitteesta siltaamaan rj45 piuhalla tuon yhteyden toiseen modeemiin?

Vai tuleeko ostaa uusi laite jolla tuo onnistuu. Minulla tulee siis seinästä kaapeli. Toinen kysymys olisi, että toimiihan Telian kaapelinetti myös muiden reitittimien kanssa? Tästä technicolorin laitteesta alkaa tulla sen verran harmaita hiuksia, että nyt pitäisi päästä pikaisesti eroon.

0 tykkäystä
1 vastaus
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎13-10-2017
Kirjoituksia: 173
2/2

Vs: Technicolor CGA2121 siltaavana modeemina

Technicolor CGA2121 modeemia voi käyttää siltaavana. Tästä linkistä löytyy ohjeet meidän sivuiltamme asetusten muuttamiseen. Kaapeliyhteys toimii toki muidenkin reitittimien kanssa. Hankkiessaan toista laitetta kannattaa varmistaa, että se tukee tilaamaasi nopeutta. 

0 tykkäystä