Technicolor TG799 + Google mesh reititin

  • 15 September 2018
  • 2 kommenttia
  • 18 katselukertaa

Voiko nämä kaksi laitetta parittaa toisiinsa?


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei,


 


 


Mita käyttötarkoitusta varten olet tuota hankkimassa? Onko sinulla jo Technicolor, mutta sen wifin kantama tai jokin muu ominaisuus ei miellytä? Mikä olisi siis käyttötarkoituksesi?


 


Kyllähän nuo toimivat keskenään, mutta parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi olisi otettava huomioon pari seikkaa, jotka riippuvat suoraan käyttötarkoituksestasi. Joten jos ehdit kertoa siitä, niin voidaan antaa parhaat mahdolliset vinkit.

Oikein aavistit Purnipsi, kysymys on wifin kantamasta. Technicolor TG799 on niitattu puhelinjohdon ja viihteen vuoksi kyseiseen sijaintiinsa. Kaapelilla voisin toki jaon tehdä perifeeriseen käyttöpaikkaan, mutta siihen en ensimmäisenä haluaisi lähteä. Asuksen toistin pelaa kyllä, mutta väistämätön seuraus on nopeuden lasku.

 

Jatko kysymys kuuluukin, onko mesh reitittimen wifi signaali parempi/voimakkaampi kuin perinteisten reitittimen. Jos näin on olisiko, mahdollista käyttää yhtä tai tarvittaessa useampaa mesh retitintä niin, että Telia confais sen toimimaan viihteen kanssa?

Vastaa