Technicolor TG799: Internet-yhteys katoaa kytkettäessä päätelaite verkkoon

  • 4 December 2017
  • 2 kommenttia
  • 6 katselukertaa

Terve!

 

Yritin eilen pystyttää kotiverkkoa Technicolor TG799 -reitittimellä. Käytössä siis Telialta tilattu laajakaistaliittymä.

 

Uskoaksen perus setuppini on oikein. Olen kytkeny asunnon sähkökaapista tuloliitännän RJ45:lla reitittimen WAN-porttiin. Reititin lähtee normaalisti päälle ja antaa pelkkää vihreää valoa siihen asti kunnes kytken LAN-porttiin läppärini tai Telialta saamani Arris-digiboksin. Kytkennän jälkeen netti pysyy hetken aikaa päällä kunnes reitittimestä tippuvat broadband- ja internet-valot pois. Tämän jälkeen myös reitittimen status-valo muuttuu keltaiseksi/punaiseksi. Yhteys pysyy jonkun aikaa katkenneena jonka jälkeen verkko lähtee uudelleen päälle ja tämä sama toistuu loopissa.

 

En itse keksi mitä voisin näin amatöörinä tehdä toisin.

 

Kiitos ajatuksista ja avusta jo etukäteen!


2 kommenttia

Kunniamerkki +14

Jos laite on resetoitu, eikä alkuperäisiä konffeja muuteltu niin suosittelen ottamaan yhteyttä Telian vikapalveluun eli tekemään vikailmoituksen. Laite tod.näk. rikki. Ymmärsin, että läppäriä ja Arrista eriaikaan kokeiltu kytkeä routeriin kiinni eli kahdella laitteeella eri aikaan toistuu tilanne.

Kyllä juurikin näin - eriaikaan kokeiltu sekä arrisia että läppäriä. Vanhalla ei-telian reitittimellä homma toimii normaalisti eikä mitään ongelmia ilmene. 

 

Täytyy laittaa vikailmoitusta menemään.

Vastaa