Technicolor TG799 Xtream, merkkivalot sammuu virtavaloa lukuunottamatta

  • 9 April 2022
  • 5 kommenttia
  • 125 katselukertaa

Eli minulla käytössä nyt tuollainen Technicolor TG799 Xtream.
Jokin aika sitten siinä alkoi ilmetä sellainen ongelma, että kaikki muut merkkivalot siinä laitteen päällä (wlan, ethernet) sammuu jonkin ajan kuluttua laitteen käynnistämisestä. Aluksi siis kun laitteeseen laittaa virrat päälle, niin kaikki nuo merkkivalot on toiminnassa (kunhan käynnistyminen on valmis).
Yhteydet toimii kyllä merkkivalojen sammumisen jälkeenkin, mutta aika erikoista, sanoisin.

En ole nyt aivan varma, mutta oisko mahdollista että tuohon olisi tullut firmispäivitys, joka olisi sotkenut tuon valojen toiminnan.

 

 


5 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

Moikka @confusion  ja tervetuloa yhteisöön keskustelemaan!


 


Hyvin havaittu tuo laitteen valojen toiminnan muuttuminen. Laitteeseen tulleen ohjelmistopäivityksen jälkeen laite sammuttaa nyt ylimääräiset merkkivalot ja vain status-valo (i) jää palamaan. Jos haluat tarkistaa laitteen toiminnan ja sytyttää valot uudelleen hetkeksi, se onnistuu painamalla status-painiketta (i) lyhyesti.  Pitämällä status-painiketta (i) 2–3 sekuntia pohjassa wifi-verkko sammuu. Wifi-verkon voi myös käynnistää painamalla samaa painiketta uudelleen pohjaan 2–3 sekuntia.

Miten saan uuden fimwaren käyttöön? 

Tällä hetkellä versioni (17.2) on aika vanha (2020-11-30 18:27:29) ja valot loistavat tosi iloisesti paneelissa eikä (i) painikkeella tapahdu mitään.

Product Name
Telia WiFi-router Plus v3
Software Version
17.2
Firmware Version
17.2.0405-1441054-20201130182729
 
 
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

@esapit  kirjoitti:

Miten saan uuden fimwaren käyttöön? 



Technicolor TG 799 -reititin vaatii Telian yhteyden, jotta se voi päivittyä. Jos laite ei päivity Telian verkossa, kannattaa sille kokeilla resetointia. Tämän jälkeen voit joutua odottamaan, että laite päivittyy.

En ole vielä saanut päivitystä. Pääsiäisen takia laite oli poissa päältä verkkovirrasta.

Laite on Telian verkossa ja Telialta aikanaan TV-Boxin kanssa saatu (nyt olen luopunut TV-Boxin käytöstä).

Jos resetoin laitteen, häviääkö KAIKKI asetukset ja joudun laittamaan kaikki uudelleen. Vai päivittyykö laitteeni VAIN jos resetoin ja jätän laitteen silleen tekemättä sille mitään asetus muutoksia?

Kuinkahan kauan joutuu odottamaan? Päiviä - Viikkoja - Kuukausia - Vuosia?

Laitehan toki täytyy olla ympäri vuorokauden/viikon (24/7) päällä!

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

@esapit  kirjoitti:

Jos resetoin laitteen, häviääkö KAIKKI asetukset ja joudun laittamaan kaikki uudelleen. Vai päivittyykö laitteeni VAIN jos resetoin ja jätän laitteen




Päivityksen olisi pitänyt jo laitteelle tulla. Laitteen resetointia voisi kokeilla tai voit laittaa Minun Telian kautta meille viestiä laitteen ohjelmistopäivityksen tilanteesta. Siten voimme laite ja liittymätietojen avulla kokeilla vielä päivitystä. Resetointi palauttaa kaikki muokatut asetukset laitteesta oletukselle. 

Vastaa