Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
bystrom
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Technicolor TG799 vac ja re305 ac1200 laajennin

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Mikähän mahtaisi olla ongelma kun käytössä on Technicolor TG799 vac modeemi ja TP-link re305 ac1200 laajennin ja langaton verkko toimii osalla kotitalouden macbookeista mutta yksi ei hyväksy salasanaa vaikka se on oikein.

 

Onko näillä laitteille todettu jotain yhteensopivuusongelmia?

1 vastaus
irritus
Konkari ☆
  • 677 custom-general.kudos
  • 1252 custom-general.replies
  • 99 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Tällaisessa tapauksessa voi olla useita päällekäisiäkin ongelmia.

 

Käyttääkö toimimaton laite vanhoja 802.11g tai 802.11b standardeja? Jos käyttää, varmista, että langattomista tukiasemista on vastaavasti kytketty perinteinen g tai/ja b päälle.

 

Onko toimimaton laite suunnattu Pohjois-Amerikan markkinoille? Jos on, se ei toimi WLAN-kanavilla 12 eikä 13. Tarkista toimimattoman laitteen aluetiedot (region) ja korjaa sinne Europe, mikäli mahdollista. Jos toimimattoman laitteen säätäminen ei onnistu, vaihtoehtoisesti voit asettaa tukiasemasi niin, että ne ovat jollakin kanavista 1 – 11.

 

Oletko kytkenyt Technicolor TG799 vac ja TP-link re305 ac1200 toisiinsa Ethernet-kaapelilla vai langattomasti? Langattomien tukiasemien väliset yhteydet ovat valmistaja ja joskus jopa mallikohtaisia.

 

Mikäli käytit tukiasemien välillä langtonta yhteyttä, kytke tukiasemat toisiinsa Ethernet-kaapelilla ja konfiguroi re305 ac1200 Access Point-tilaan.