Telia Hybrid modeemin puuttuvat asiat

  • 19 September 2018
  • 1 kommentti
  • 3 katselukertaa

Teenpäs ny oman ketjun mitä tähä modeemiin pitäs kyll tulevilla firmware pätseil saada imo.

 

Ensinäki modeemi ei käytä ulkoista anteennia vaikka piuhat on kiinni sen todistaa kun ottaa anteennin irti ni signaali arvot ei muutu miksikään. 

 

Eli kun automaattinen tunnistus ei pelaa ni manuaalinen valinta boksiin kiitos kuten huawei modeemeissaki on valinta et käyttääkö sisäistä vai ulkoista anteennia tai jopa niitten sekotusta.

 

Sit noi taajuslukitukset modeemiin et saa itse valita 800 1800 vai 2600 verkonväliltä etc ja lukittuis siihen. Nyt modeemi arpoo koko ajan signaalia noitten kolmen välil

 

Kunnon signaali arvot näkyviin esim ei näy edes missä verkossa boksi on kiinni tällä hetkellä.. eletään kuitenki vuotta 2018 ni luulis et nämä nyt ois edes vakiona ollu jo mut ei.... 

 

Itse en nyt oikee muuta keksi mitä parannettavaa noitten lisäks sais kyllä firmware pätsillä tulla. 


1 kommentti

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +15

Heippa @Hellrock!


Täällä Yhteisössä onkin käyty jo paljon keskustelua näistä Hybridilaajakaistan ja sen reitittimen ominaisuuksista. Esimerkiksi täällä ketjussa on vastausta noihin ulkoisen antennin toimivuuksiin - ja muihin esillä ottamiisi reitittimen ominaisuuksiin liittyen.


 


Taajuuslukitukset ovat tulossa vielä tulevaisuudessa, ja näitä signaaliarvoja on myös toivottu ja palaute niistä välitetty eteenpäin :smileyhappy:


 


 

Vastaa