peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52569 Jäsentä
151314 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Tietokone ei yhdistä modeemiinUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎20-12-2018
Kirjoituksia: 1
1/4

Tietokone ei yhdistä modeemiin

Läppärini ei yhdisty kunnolla modeemiin wifin kautta. Välillä yhteyttä ei luoda lainkaan, joskus saattaa yhdistää mutta sitten heittää ulos. Etenkin jos tietokone on ollut lepotilassa tai suljettuna yhteys katkeaa ja joutuu yhdistämään uudelleen. Yhteys myös hidastelee ja katkeilee. Olen käynnistänyt modeemin uudelleen. Tietokone yhdistyy kuitenkin normaalisti matkapuhelimella luotuun yhteyspisteeseen WiFin kautta, yhteys ei katkeile käytettäessa, ainoastaan silloin kun laite (tietokone) sammuu. Tämä ongelma oli myös edellisen läppärin kanssa. Mitä voin tehdä? 

0 tykkäystä
3 vastausta
Vakiokalustoa ☆☆
Rekisteröitynyt: ‎24-07-2015
Kirjoituksia: 312
2/4

Vs: Tietokone ei yhdistä modeemiin

Puhelimella voisi katsoa esim. WiFi Analyzer -sovelluksella, onko muita verkkoja samalla kanavalla missä oma. Varsinkin kerrostalossa voi olla 2.4 GHz alue ruuhkainen. Tukiasemasta kanavanvaihto jos ei auta niin 5 GHz aluetta avuksi, jos vaan laitteet sitä tukevat.

0 tykkäystä
Konkari ☆
Konkari ☆
Rekisteröitynyt: ‎15-08-2015
Kirjoituksia: 1 757
3/4

Vs: Tietokone ei yhdistä modeemiin

Mikä modeemi on malliltaan? Yhdistyykö puhelin normaalisti modeemiin?

0 tykkäystä
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎19-05-2015
Kirjoituksia: 61
4/4

Vs: Tietokone ei yhdistä modeemiin

Jos sulla on samassa tilassa kaksi wifiä kytketty tietokoneelle, kännykkä ja modeemi automaatti kytkennällä. Saattaavat sotkea toisiaan. 

Mulla oli aina tietokone modeemille wifillä. Sitten tarvitsi kytkeä kännykkä tietokoneen wifiksi. Samassa tilassa ilmoitti aina salasanan olevan väärän. Sitten kun siirtyi pois modeemin alueelta tietokone kytkeytyi kännykkäään, eikä ollutkaan salasana väärä. Kun palasi takaisin, siirtyi tietokone automaattisesti modeemin käyttäjäksi. Siis onko voimakkaampi aina etusijalla.