Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63843
Kirjoituksia 173857

Uusi laajakaista ja Telia-TVHighlighted

Uusi laajakaista ja Telia-TV

Uusi keskustelija
Viestejä 5 kpl

Uusi laajakaista ja Telia-TV

1/2

Entinen nettisopimus umpeutui tässä keväällä, ja tämä uusi liittymä on joku hybridilaajakaista. Entinen modeemi ei kuulemma kelvannut enää, ja niinpä tuli postissa iso pahvilaatikollinen laitteita 🙂

Liittymässä on 'kylkiäisenä' Telia-TV, sitä varten tuli oma digiboksikin. Se on tosin vielä siinä pahvilaatikossa, kun en näe mitään tarvetta 'sotkea' television katselua ja netin käyttöä toisiinsa. Maksulliset sisällöt eivät kiinnosta ja tuskinpa kuvan laatukaan normaalikanavilla paremmaksi netin kautta muuttuu. Eikö tosiaan vastaavaa nettiyhteyttä saa ilman TV:tä, kuten myyntiheppu antoi ymmärtää.

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 69 kpl

2/2

Hei @Dionysios!

 

En pysty asiakastietoihin ja sopimuksiin ottamaan tässä kantaa. Yleensä tuo hybridi + TeliaTV -paketti tulee asiakkaalle edullisimmaksi vaihtoehdoksi, eli turhaan sitä ei ole tarjottu. Hymiö Onnellinen Jos haluat tarkastella sopimusta ja vaihtoehtoja tarkemmin, ole yhteydessä meihin näitä reittejä.

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.