Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66731
Kirjoituksia 180143

VMG1312-B10D heinäkuun firmis?VMG1312-B10D heinäkuun firmis?

tokel
Vakiokalustoa ☆
Viestejä 168 kpl

VMG1312-B10D heinäkuun firmis?

1/15

Tollanen oli ilmestyny zyxelin sivuille.

Onkos ketään asennellu ja huomannu mitä uutta on tullu?

 

Ja olihan nyt niin, ettei Soneralla oo tähän malliin mitään etähallintaa, joten päivitystä operaattorin puolelta ei tule?

Vastaa
0 tykkäystä
14 vastausta

TuomasHog
Telialainen
Viestejä 93 kpl

11/15

@digijussi kirjoitti:

No minulla ei ole tänä päivänä tullu vielä yhtään soneran päivitystä tuohon eikä se anna asentaa valmistajankaan päivityksiä ...  Ei oo siis päivitelly yhtää mitää ees nappia painamalla, ei tiedostostakaan (jää vaan osoitinrinkulaa pyörittämään kunnes sanoo timeout). Mitää ei tapahdu muuta ku ledit vilkkuu ollakseen tekevinää jotain, jollai estobitillä ne on tainnutettu päivittymästä. TOIVOSSA elän .. Nyt menää jo lokakuuta 2017 .. ja zyxelin sivuilla on hieno lista versiopäivityksiä ja niiden latauskuvakkeita . Turhaa saa kokeilla.


Hei digijussi ja tervetuloa Telia Yhteisöön! Mikä ohjelmisto sinulla on nyt siinä? Milloin olet ottanut laitteen käyttöön? Kokeileppa vielä resetoida laite ja yritä päivittää Tuomaksen ohjeen mukaan. Jos oireet esiintyvät samalla tavalla kuin aikaisemminkin, niin kokeile yhdistää tietokone kiinteästi ethernetillä ja sitten uusintayritys päivitykselle.

Vastaa

digijussi
Uusi keskustelija
Viestejä 5 kpl

12/15

Juu ei - ei lan portista, eikä sen enempää työasemalta saati läppäriltä ... Soneran firmware todennäköisesti estää zyxelin omat ja soneralla ei ole mitää saatavilla kun kuittaa vaan ettei ole saatavilla, että on viimeisin versio ... Jäi myös kiinnostamaan osaako tämä laite ajaa itsenäistä 4G reititintä usb kautta... Laitteessa itsessään ei juurikaan mainita muuta kuin 3G mokkuloiden tuki ... Hävitin jo 300Megan LTE reitittimen .., oisko liene toiminut tämän kansa USB kautta? Ainakaan laitteen dokumentaatio ei kerro juuri mitään siitä ..Mutta mitää firmwarepäivityksiä tälle ei saa .. Yhtä hyvä tuki kuin jossain lenovon lasten tabletissa... Käyttöönottopäivä taisi olla viime kesänä .. Sitten kun olin 2kk juossu tiskiltä toiselle edellistä takuuseen palauttamassa turhaan, tämä tuli sitten lopulta postitse sen seinälle räjähtäneen - oikosulkeutuneen, tilalle (p6xx-t1a jotain).
zyxel-b10d-firnis.pngAlla, ei kelpaa zyxelin omakaan ... Yleensä jää vaan lataamaan ja lataamaan kunnes tulee timeout. Tein ton resetoinninkin minkä jälkeen ilmottaa siis nyt näin. Joku hirttosilmukka siihen on koodattu ettei mee kuin soneran päivitykset ... Uusin versio zyxelillä on alla (pdf)
zyxelin firmware ei asennu.png

Vastaa
0 tykkäystä

TuomasHog
Telialainen
Viestejä 93 kpl

13/15

Tähän Telialta hankittuun Zyxeliin käy ainoastaan Telian testaamat ohjelmistot ja sen vuoksi et voi päivittää valmistajalta suoraan ohjelmistoa. Tällä tavoin taataan, että laitteen asetukset ovat varmuudella aina yhteensopivat Telian verkon kanssa. Uusin ohjelmisto on sinulla jo asennettuna eli tämä V5.11(ABAH.2)D0.

Laitteen tuesta 3G/4G reitittimille minulla ei ole tietoa, mutta jos sinulla on mahdollisuus testata toimivuutta jossain vaiheessa niin huolimme mielellämme käyttökokemuksia 🙂

Vastaa

Mr_Rixa
Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

14/15

Moi, purkki hakee inffot päivityksiin täältä [linkki]

Ja tuon mukaan uusin versio on V5.11(ABAH.2)D0 joka sulta näyttää jo löytyvän.

Vastaa

samihyv
Uusi jäsen
Viestejä 8 kpl

15/15

Mikä on viimeisin päivitys kyseiselle reitittimelle?

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.