peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
143389 Kirjoitusta
49092 Jäsentä
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Valokuitu ImatralleHighlighted
Talonpoika
Rekisteröitynyt: ‎21-08-2017
Kirjoituksia: 1
1/3

Valokuitu Imatralle

Moi!

 

Paikallisessa lehdessä (uutisvuoksi) oli juttua, että Telia vetelee valokuitukaapeleita. Meidän kadulla (aaponkatu) myllättiin noin vuosi tai kaksi sitten katuja auki ja tuolloin puhelinkaapeli asentajat sanoivat, että olisi valokuidut vedelty maahan. Niin kysymys onkin, että onko imatrankosken alueella valokuitu mahdollisuus tulossa ja milloin?

0 tykkäystä
2 vastausta
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 563
2/3

Vs: Valokuitu Imatralle

Moi @torppo81! Aaponkatua ei löytynyt lähikuukausien tulevista valokuitukohteista. Ilmoitamme kyllä kaikille asukkaille, mikäli valokuitu on kiinteistöön tulossa. Sen tarkempaa tietoa alueen suunnitelmista ei tähän hätään ole, mutta pistin vielä kyselyä eteenpäin.

0 tykkäystä
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 563
3/3

Vs: Valokuitu Imatralle

Sain hieman lisätietoa verkonsuunnittelusta eli Aaponkadulla ei ole vielä kuitusaatavuutta. Kaapelointi on rakennettu hybridikaapelilla, joten tulevaisuudessa on mahdollisuus ottaa kuitu käyttöön. Vielä tälle muutokselle ei kuitenkaan ole aikataulua olemassa. Mutta kuten sanottu, ilmoitamme kyllä asukkaille, kun kuitu tulee saataville Hymiö Onnellinen