Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62312
Kirjoituksia 170252

Valokuitu ImatralleHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎21-08-2017
Kirjoituksia: 1
1/5

Valokuitu Imatralle

Moi!

 

Paikallisessa lehdessä (uutisvuoksi) oli juttua, että Telia vetelee valokuitukaapeleita. Meidän kadulla (aaponkatu) myllättiin noin vuosi tai kaksi sitten katuja auki ja tuolloin puhelinkaapeli asentajat sanoivat, että olisi valokuidut vedelty maahan. Niin kysymys onkin, että onko imatrankosken alueella valokuitu mahdollisuus tulossa ja milloin?

0 tykkäystä
4 vastausta
Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 914
2/5

Vs: Valokuitu Imatralle

Moi @torppo81! Aaponkatua ei löytynyt lähikuukausien tulevista valokuitukohteista. Ilmoitamme kyllä kaikille asukkaille, mikäli valokuitu on kiinteistöön tulossa. Sen tarkempaa tietoa alueen suunnitelmista ei tähän hätään ole, mutta pistin vielä kyselyä eteenpäin.

0 tykkäystä
Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 914
3/5

Vs: Valokuitu Imatralle

Sain hieman lisätietoa verkonsuunnittelusta eli Aaponkadulla ei ole vielä kuitusaatavuutta. Kaapelointi on rakennettu hybridikaapelilla, joten tulevaisuudessa on mahdollisuus ottaa kuitu käyttöön. Vielä tälle muutokselle ei kuitenkaan ole aikataulua olemassa. Mutta kuten sanottu, ilmoitamme kyllä asukkaille, kun kuitu tulee saataville Hymiö Onnellinen

Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎24-04-2019
Kirjoituksia: 1
4/5

Vs: Valokuitu Imatralle

Mitkäs on valokuidun vetojen suunnitelmat tänä kesänä rajapatsaalla??..tässä Kaarikujalla katsella hölmistyneenä kun toiselle puolelle katua vedetään kuitua ja Kaarikujalle ei vaikka liittyjiä olisi useita.

0 tykkäystä
Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 871
5/5

Vs: Valokuitu Imatralle

Hei @Bronx1 ja tervetuloa Yhteisöön! 

Tuolla alueella on kuitumigraatio käynnissä eli kuparit vaihdetaan kuituun, mutta purkaminen ei ole vaikuttanut niihin kiinteistöihin jotka ovat sillä puolen katua. Suosittelen että käyt jättämässä nimesi kiinnostuslistalle avoinkuitu.fi -sivuston kautta. Kun alueella on riittävästi kiinnostuneita niin homma pyörähtää eteenpäin. Kannattaa siis kertoa naapureillekin että ilmoittavat kiinnostuksestaan elleivät ole sitä jo tehneet. Tuolla avoimen kuidun sivustolla on tarkemmin tietoa kuidun rakentamisesta ja sen vaiheista joten käy lukaisemassa kun ehdit Hymiö Onnellinen

0 tykkäystä