Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64892
Kirjoituksia 176475

Valokuitu ImatralleHighlighted

Valokuitu Imatralle

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Valokuitu Imatralle

1/5

Moi!

 

Paikallisessa lehdessä (uutisvuoksi) oli juttua, että Telia vetelee valokuitukaapeleita. Meidän kadulla (aaponkatu) myllättiin noin vuosi tai kaksi sitten katuja auki ja tuolloin puhelinkaapeli asentajat sanoivat, että olisi valokuidut vedelty maahan. Niin kysymys onkin, että onko imatrankosken alueella valokuitu mahdollisuus tulossa ja milloin?

Vastaa
0 tykkäystä
4 vastausta
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 955 kpl

2/5

Moi @torppo81! Aaponkatua ei löytynyt lähikuukausien tulevista valokuitukohteista. Ilmoitamme kyllä kaikille asukkaille, mikäli valokuitu on kiinteistöön tulossa. Sen tarkempaa tietoa alueen suunnitelmista ei tähän hätään ole, mutta pistin vielä kyselyä eteenpäin.

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 955 kpl

3/5

Sain hieman lisätietoa verkonsuunnittelusta eli Aaponkadulla ei ole vielä kuitusaatavuutta. Kaapelointi on rakennettu hybridikaapelilla, joten tulevaisuudessa on mahdollisuus ottaa kuitu käyttöön. Vielä tälle muutokselle ei kuitenkaan ole aikataulua olemassa. Mutta kuten sanottu, ilmoitamme kyllä asukkaille, kun kuitu tulee saataville 🙂

Vastaa
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

4/5

Mitkäs on valokuidun vetojen suunnitelmat tänä kesänä rajapatsaalla??..tässä Kaarikujalla katsella hölmistyneenä kun toiselle puolelle katua vedetään kuitua ja Kaarikujalle ei vaikka liittyjiä olisi useita.

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 943 kpl

5/5

Hei @Bronx1 ja tervetuloa Yhteisöön! 

Tuolla alueella on kuitumigraatio käynnissä eli kuparit vaihdetaan kuituun, mutta purkaminen ei ole vaikuttanut niihin kiinteistöihin jotka ovat sillä puolen katua. Suosittelen että käyt jättämässä nimesi kiinnostuslistalle avoinkuitu.fi -sivuston kautta. Kun alueella on riittävästi kiinnostuneita niin homma pyörähtää eteenpäin. Kannattaa siis kertoa naapureillekin että ilmoittavat kiinnostuksestaan elleivät ole sitä jo tehneet. Tuolla avoimen kuidun sivustolla on tarkemmin tietoa kuidun rakentamisesta ja sen vaiheista joten käy lukaisemassa kun ehdit Hymiö Onnellinen

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.