peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52065 Jäsentä
150264 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Verkon huoltotyöt Turussa 15.5.2018Highlighted
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎23-02-2018
Kirjoituksia: 6
1/6

Verkon huoltotyöt Turussa 15.5.2018

No niin, taas on saatu huoltyöt tehtyä täällä Turussa ja yhtäkkiä ei sähköposti toimikaan. Vika on taas tietysti käyttäjässä, kun ei tiedä mitä pitäisi tehdä? Kaikki toimi ennen huoltotyön aloittamista ja nyt ei toimi. Mitähän se kotitonttu on täällä puuhastellut, kun ei kukaan ole ollut kotona vahtimassa vai olisko pienen pieni mahdollisuus, että huoltotöiden ansiosta olisi jokin asia muuttunut vaan, kun ei tiedä mikä?

 

nimi. mikähän mulla meni taas pieleen

0 tykkäystä
5 vastausta
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 311
2/6

Vs: Verkon huoltotyöt Turussa 15.5.2018

@Mikazu06 mitä sähköpostia käytät? Käytätkö webmail.inet.fi vai jotain muuta sähköpostiohjelmaa? En usko, että huoltotyöllä olisi ollut tällä tekemistä. Nettiyhteys on mennyt korkeintaan poikki hetkellisesti, mutta muuten pitäisi palvelut palautua samantien. Laita lisätietoja tilanteestasi.

0 tykkäystä
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎23-02-2018
Kirjoituksia: 6
3/6

Vs: Verkon huoltotyöt Turussa 15.5.2018

Käytössä on vanha @ppi.nic.fi ja se toimi aivan loistavasti ennen tuota laajakaista muutostyötä. Käytän sitä Outlookin kautta, kun olen koneella. Nyt ei mene testiviestit läpi ja herjaa, että palvelin löytyy mutta ei vastaa. Pääsen kyllä Elisan webmailin kautta siihen ja kännykällä aivan normaalisti. Kaikki siis toimi ennen tuota huoltotyötä.

0 tykkäystä
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎05-04-2018
Kirjoituksia: 73
4/6

Vs: Verkon huoltotyöt Turussa 15.5.2018

Hei! Turussa ollut huoltotyö ei ole kohdistunut sähköpostiin. Suosittelen varmistamaan asetukset kuntoon. Kun palvelu toimii suoraan kännykästä, ei vikaa ole kyseisen palvelun kanssa. Tässä linkki josta pääset varmistamaan että Outlookin asetukset ovat oikein. 

0 tykkäystä
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎23-02-2018
Kirjoituksia: 6
5/6

Vs: Verkon huoltotyöt Turussa 15.5.2018

En edelleenkään ymmärrä. Miksi Outlookin asetuksiin pitää laittaa Telian mail -asetukset inet.jne kun kyseessä on Elisan sähköposti (@pp.nic.fi) Tähän asti on kyllä käytetty Elisan asaetuksia (saapuva posti: (POP3) free.nic.fi lähtevä posti: (SMTP) mail.inet.fi) Tämä siis toimi vielä edellisenä päpivänä ennen tätä Telia korjausta, mutta nyt ei siis toimi.

0 tykkäystä
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎29-06-2017
Kirjoituksia: 130
6/6

Vs: Verkon huoltotyöt Turussa 15.5.2018

Outlookin pitää asettaa meidän lähtevän postin palvelin ainostaan jos et käytä smtp-autentikointia ja ssl-salausta ja meidän laajakaista käytössä. 

Laajakaistaverkon huoltotyö ei vaikuta sinun koneelle Outlookiin vaan siinä on jotakin muuta, oletko koittanut tiliä luoda uudestaan?

Meidän lähtevän postinpalvelin on kyllä toiminnassa eikä siihen ole tehty muutoksia. 

0 tykkäystä