Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63871
Kirjoituksia 173947

Vuokraan kuuluvan nettiyhteyden aktivointiHighlighted

Vuokraan kuuluvan nettiyhteyden aktivointi

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Vuokraan kuuluvan nettiyhteyden aktivointi

1/4

Moi, vuokraani sisältyy Telian netti ja minun pitäisi aktivoida se. Miten toimin?

Edit IlariJR: otsikkoa tarkennettu.

0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 955 kpl

2/4

Moikka @Marttaaaa ja tervetuloa Telia Yhteisöön! Onkohan kyse kenties Hoas tai Toas -asunnon nettiyhteydestä? Nämä saat aktivoitua rekisteröitymisportaalin kautta, joka aukenee automaattisesti tietokoneen selaimeen, kun kytket koneen piuhalla asunnon ethernet-paikkaan.

Jos kyse muusta vuokraan kuuluvasta taloyhtiösopparista, niin voit tilata sen verkkokaupasta syöttämällä tilaussivulle osoitteesi ja seuraamalla verkkokaupan ohjeita tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme 🙂

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

3/4

Asuntoa vuokraa Nuorisosäätiö, eli soitanko asiakaspalveluun? Ja mistä saan tietää minkälainen modeemi täytyy Wifiä varten hankkia.

0 tykkäystä
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 955 kpl

4/4

Kokeilitko jo syöttää osoitteen verkkokaupan sivuille? Jos tilaus onnistuu sitä kautta, niin voit myös hankkia modeemin samalla eli sinne tulee valittavaksi automaattisesti oikeanlainen laite. Toki voit soittaa myös asiakaspalveluun, niin sitä kautta asia tulee varmasti kuntoon 🙂

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.