WIND Live lähtevät eivät aina toimi


Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +9

Selain posti toimii, mutta W liven kautta lähtevät jäävät odottamaan, Toimii 70 %, mutta loppu jumiutuu. Onko selaimella väliä Firefox ja explorer, joista jälkimmäinen oletusselaimena


5 kommenttia

Vaikea sanoa tarkkaan, mistä ongelma voisi nyt johtua. Selaimella ei ole sähköpostiohjelman toimintaan vaikutusta. Onko sinulla lähtevän postin palvelimena mail.inet.fi? Mitä porttia se käyttää (esim. 25)? Onko salaus tai autentikointi siinä päällä?

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +9

Normaaliposti toimii, mutta kun klikkaan kuvia"lähetä sähköpostilla",niin ne jäävät odottamaan. Kun W ivessänormaalisti liitän liitetiedoston , nin kuvat lähtevät. Tämä on se ongelma. Web posti on varmempi kuin Live. j W 7. Lähtevän asetukset ok , portti 25. Kokeilin 465 porttia ja suojausta, mutta ei muuttunut. Selain Expl ja firefox, niillä ei ollut eroja.

Kovasti vaikuttaa nyt Windows Liven sähköpostiohjelman ongelmalta. Jos viesti lähtee kuitenkin suoraan ohjelman kautta, ei sähköpostipalvelimessa itsessään ole vikaa. Kannattaa melkein kokeilla koko Windows Liven uudelleenasennusta.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +9

Onneksi menevät kuvat Web-postin kautta. Jos katson tarpeelliseksi, asennan W Mail Liven uudelleen. Se on kuitenkin kätevä käyttää.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +9
Sonera -avustajakin totesi, että sähköposti on kunnossa, tämä unohtui mainita

Vastaa