Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
tepeu
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 16 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

XXL Kaapeli Rovaniemellä

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Hei

 

Olen nyt kuukauden tai kaksi käyttänyt XXL kaapeli liittymää Rovaniemellä, ja täytyy todeta että nopeudet ovat jääneet alle luvatun. Sopimus sanoo nopeuden vaihtelevan välillä 300-750, ja normaali nopeudeksi 400. Nyt kahden kuukauden jälkeen, nopeus on ollut nopeimillaan 250-280 luokkaa. Tällä hetkellä, yhdeltä yöllä, nopeus on 280 Mbps lataus ja 3 Mbps lähetys. Mitähän tälle voisi tehdä? Laitteet ja kaapelit pitäisi tukea tämän liittymän täyttä nopeutta, joten tuskin niistä kiinni.

 

Yritin omien sivujen kautta katella jos asiasta voisi jättää vikailmoituksen, mutta sivut yhtäkkiä vain ilmoitti "viestisi on lähetetty" kun olin valinnut "toimiiko TV" kysymyksen jälkeen kyllä. Että hyvin näyttää nämä sivutkin toimivan... En nyt tiedä mikä hiton viesti sinne asiakaspalveluun lähti.

1 vastaus
AnneAn
Telialainen
Telialainen
  • 118 custom-general.kudos
  • 400 custom-general.replies
  • 41 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Vikailmoitus on juuri oikea tapa lähteä viemään asiaa eteenpäin. Voit jättää häiriöilmoituksen tämän lomakkeen kautta uudelleen. Ei haittaa vaikka se tulisi kahteen kertaan, koska näemme kyllä sitten järjestelmistä, jos ilmoituksesi on jo tutkinnassa.