Youtuben ja Twitchin kanssa ongelmia.


Eli youtube ja twitch on viimeaikoina toiminut todella huonosti, eli ei jaksa puskuroida 720p@60 eikä varsinkaan 1080p@60 videoita ja samoin twitchi pysähtyy puskuroimaan jatkuvasti. nettiyhteys on kiinteä 24Mbs.

Eri speedtesti sivustot antaa aika samoja 13Mb lukemia. Eli pitäisi kyllä riittää. Vähän myös ihmetyttää nettiyhteyden nopeus kun alussa antoi parhaillaan yli 17Mb nopeuksia mut vuosi sen jälkeen pudonnut tuohon ~13Mb/s ja saavuttaa sekunnissa tuon nopeuden ja käyrä on suora kuin viivoittimella vedetty. Pistää epäilemään, että nopeutta on tarkoituksellisesti rajoitettu. Eilen näytti jopa alle 7 Mbs nopeuksia jonkin aikaa. zyxelin modeemi on kytketty suoraan puhelinpistokkeen suodattimeen(RJ11. 1 metri) ja modeemilta pöytäkoneelle (RJ45. ~5metriä). koneessa on win7 64bit, uusin firefox ja kaikki pävitykset asennettuna.

 

Onko mitään hyviä vinkkejä nopeuden kasvattamiseen ja striimausongelmien ratkaisemiseen?


2 kommenttia

Päivitetäänpä senverran, että käytin modeemia sammuksissa vähän pitempään niin vaikuttas, että YT ja twitch ongelma poistui. Noh jatketaan seuraamista. Viellä vähän arveluttaa tuo nopeus, että on tasainen ~13Mb vaikka joskus ollu yli 17Mb.

Terve villek83!


 


Hyvä, että modeemin sammuksissa pitäminen auttoi ongelmaan, ainakin hetkellisesti. Sinällään tuo nykyinen nopeus (n. 13 Mb/s) osuu normaaliin vaihteluväliin eikä ole mitenkään hälyttävä.


 


Toki jos nopeudet alkavat heittelemään rajusti tai putoavat merkittävästi alhaisemmaksi, niin kannattaa tästä esim. vikailmoitus Omilla Sivuilla http://bit.ly/1UcRo6V.

Vastaa