Zyxel AMG1202-T10B Soneran asetukset

  • 18 March 2015
  • 2 kommenttia
  • 4 katselukertaa

Mitkähän lienee Soneran laajakaistan asetukset kyseiseen modeemiin? Sain modeemin vasta ja nyt joka aamuna kun laite on ollut käytössä sillä ei pääse aamulla nettiin. WIFI pelaa hyvin. NEttiyhteyttä osoittava valo on vihreänä mutta silti homma vaatii joko modeemin virtojen poiskäytön tai sitten ADSL-yhteyden nollaamisen modeemin asetuksista. Sen jälkeen mennään päivä ongelmitta. Aikaisemmalla Zyxelin P660 laitteella ei ollut vastaavaa ongelmaan kuin harvakseltaan, silloin kun yhteys meni poikki niin modeemi näytti reilusti punaista valoa. Voisiko olla asetuskysymys?


2 kommenttia

Tuo nettiyhteys itsessään vaikuttaisi olevan ok, jos kerran WIFI aina pelaa ja toisella modeemillakin liittymäsi on toimii kunnolla. Olitko koittanut tehdä tuolle uudelle modeemille jo kunnon resetointia ja onko samaa ongelmaa useammalla tietokoneella? Zyxelillä löytyy uusille laitteille myös oma käyttöönottotuki, josta tuosta voisi tarkemmin vielä kysellä.

 

Yhteyden kannalta tarvittavat modeemin asetukset löytyy sivuiltamme.

Hei! Yritin päästä tuonne modeemin asetusten sivuille, ilmoitti tapahtuneen "odottamattoman virheen"  koodi 19DO18DF, mitähän tämä tarkoittaa?

Vastaa